autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rulada de pui

Autor: Ana strungaru (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ana strungaru (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 07 mai 2013

Ingrediente
Piept de pui. negru.ardei gras.conopida din borcan marinate.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Pieptul de pui se transeaza.se bate.se condimenteaza cu sare piper. Se pune feli de ardei si bucatele de conopida.se ruleaza.si se ruleaza in folie de aliuminiu se pune in tava cu un pic apa.se da la cuptor 15minute.se scoate folia si se pune iar in tava unsa cu ulei se da la cuptor iar pe 15m. Sa se rumeneasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de pui

Rulada de pui

Se taie legumele in cubulete si se dau deoparte. Puiul se spala, se taie in cubulete mici. Se caleste

2 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne
Rulada de copane de pui

Rulada de copane de pui

Dezosam copanele,le spalam bine ,le stergem cu hartie de bucatarie,le batem,dar fara sa rupem carnea,saram,piperam

7 voturi    9 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 11 mai 2013

    e un aperitiv foarte potrivit!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • Piept de pui. negru.ardei gras.conopida din borcan marinate.

Raporteaza reteta

Marian

Marian (Chef de cuisine)

e un aperitiv foarte potrivit!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
platou rece