autor:

» » Aperitive

Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 septembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 septembrie 2014

Ingrediente
1 piept de pui dezosat, 1 ardei kapia, 150 gr cascaval, sare, piper, 1 lingurita vegeta naturala, 3 crengute marar verde, 1 lingura pesmet, 1 lingura pasta de tomate, 1/2 cana de apa, 1 varf de cutit oregano, 1 lingura ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

8 voturi

Mod de preparare

Ardeiul kapia il coacem, il lasam sa se racoreasca, apoi il decojim, il taiem pe o parte, scoatem cotorul si semintele.
Pieptul de pui il spalam, il batem cu ciocanul de snitele, dar nu foarte tare, il condimentam cu sare, piper si vegeta.
Cascavalul il dam pe razatoarea mare, adaugam mararul verde tocat marunt si le amestecam.
Ardeiul copt il umplem cu cascavalul ras si il asezam pe mijlocul pieptului de pui.
Rulam strans, ungem un vas ceramic cu ulei si asezam ruloul.
Pasta de tomate o amestecam cu apa, oregano, sare si piper, o turnam in vas, iar ruloul il presaram cu pesmet.
Acoperim vasul cu capac si il introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita pentru 25-30 de minute.
Dupa acest timp luam capacul, stropim cu zeama din vas. Mai stropim de doua ori, iar dupa circa 15 minute scoatem vasul din cuptor.
Il lasam sa se racoreasca putin si servim.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii

  • Rocsi (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2018

    Multumesc mult pentru aprecieri!

  • Mirela , 21 septembrie 2018

    O reteta pe gustul meu!Felicitari!

  • Vladescu Ligia , 21 septembrie 2018

    O cina

    • Rocsy Ciobanu , 24 aprilie 2015

      Multumesc mult.

    • Atena Pop , 23 aprilie 2015

      F.aspectuoasa si precis si buna!Felicitari!

    • Rocsy Ciobanu , 11 septembrie 2014

      Ma bucur ca iti place :)

    • Alina Mihaela , 10 septembrie 2014

      Arata tare bine.O s-o incerc!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 ardei kapia
  • 150 gr cascaval
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita vegeta naturala
  • 3 crengute marar verde
  • 1 lingura pesmet
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1/2 cana de apa
  • 1 varf de cutit oregano
  • 1 lingura ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

6 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

9 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    7 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Multumesc mult pentru aprecieri!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Budinca cu ficatei