Ardeiul kapia il coacem, il lasam sa se racoreasca, apoi il decojim, il taiem pe o parte, scoatem cotorul si semintele.
Pieptul de pui il spalam, il batem cu ciocanul de snitele, dar nu foarte tare, il condimentam cu sare, piper si vegeta.
Cascavalul il dam pe razatoarea mare, adaugam mararul verde tocat marunt si le amestecam.
Ardeiul copt il umplem cu cascavalul ras si il asezam pe mijlocul pieptului de pui.
Rulam strans, ungem un vas ceramic cu ulei si asezam ruloul.
Pasta de tomate o amestecam cu apa, oregano, sare si piper, o turnam in vas, iar ruloul il presaram cu pesmet.
Acoperim vasul cu capac si il introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita pentru 25-30 de minute.
Dupa acest timp luam capacul, stropim cu zeama din vas. Mai stropim de doua ori, iar dupa circa 15 minute scoatem vasul din cuptor.
Il lasam sa se racoreasca putin si servim.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii