autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 septembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 septembrie 2014

Ingrediente
1 piept de pui dezosat, 1 ardei kapia, 150 gr cascaval, sare, piper, 1 lingurita vegeta naturala, 3 crengute marar verde, 1 lingura pesmet, 1 lingura pasta de tomate, 1/2 cana de apa, 1 varf de cutit oregano, 1 lingura ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

4 voturi

Mod de preparare

Ardeiul kapia il coacem, il lasam sa se racoreasca, apoi il decojim, il taiem pe o parte, scoatem cotorul si semintele.
Pieptul de pui il spalam, il batem cu ciocanul de snitele, dar nu foarte tare, il condimentam cu sare, piper si vegeta.
Cascavalul il dam pe razatoarea mare, adaugam mararul verde tocat marunt si le amestecam.
Ardeiul copt il umplem cu cascavalul ras si il asezam pe mijlocul pieptului de pui.
Rulam strans, ungem un vas ceramic cu ulei si asezam ruloul.
Pasta de tomate o amestecam cu apa, oregano, sare si piper, o turnam in vas, iar ruloul il presaram cu pesmet.
Acoperim vasul cu capac si il introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita pentru 25-30 de minute.
Dupa acest timp luam capacul, stropim cu zeama din vas. Mai stropim de doua ori, iar dupa circa 15 minute scoatem vasul din cuptor.
Il lasam sa se racoreasca putin si servim.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Ceafa afumata

Ceafa afumata

Incorporam condimentele si sarea. Ceafa se pudreaza cu amestecul de condimente. Baitzul obtinut

9 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Quiche Lorraine

Quiche Lorraine

Sper ca ati petrecut cu totii frumos ziua de 1 Mai, chit ca s-a nimerit oricum intr-o zi nelucratoare.

16 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsy Ciobanu , 24 aprilie 2015

    Multumesc mult.

  • Fara foto

    Atena Pop , 23 aprilie 2015

    F.aspectuoasa si precis si buna!Felicitari!

  • Fara foto

    Rocsy Ciobanu , 11 septembrie 2014

    Ma bucur ca iti place :)

    • Fara foto

      Alina Mihaela , 10 septembrie 2014

      Arata tare bine.O s-o incerc!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 ardei kapia
  • 150 gr cascaval
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita vegeta naturala
  • 3 crengute marar verde
  • 1 lingura pesmet
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1/2 cana de apa
  • 1 varf de cutit oregano
  • 1 lingura ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pui Shanghai in crusta de chips