autor:

Laura

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Rulada de pui cu branza

Autor: Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 aprilie 2012

Ingrediente
~500 gr de piept de pui, 100 gr sunca de pui, 100 gr de branza de vaci degresata, 1 lingura condimente de pui, 2 linguri de ulei, 2 fire de usturoi verde, 1 lingura de mustar, sare, susan

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se spala puiul si se usuca cu prosoape absorbante. Se pune carnea cu pielea in jos pe un tocator si se bate usor cu un ciocan de snitele.
Se unde pieptul batut anterior cu mustar si se adauga feliile de sunca. Eu am avut 2 bucati de piept de pui in 500 gr asa ca am impartit ca sa ajunga la amandoua.
Dupa sunca urmeaza sa puneti branza amestecata cu putina sare si usturoiul tocat marunt. si se ruleaza fasia de piept pana cand obtineti o rulada. O puteti lega cu sfoara alimentara sau plasa, dar in lipsa ei eu am pus scobitori pe care le-am scos dupa ce au stat in cuptor.
Se pun ruladele intr-un vas de yena, se ung cu ulei, se dauga condimentele si semintele de susan.
Se adauga si 100 ml de apa, la cuptor se lasa aproximativ 30 minute la foc mediu.
In timp ce se coace se intoarce rulada pe toate partile.
Pofta buna!
La fel de gustoase sunt si celalalte retete de pe blogul meu: http://laupasca.blogspot.com
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada din piept de pui cu branza telemea

Rulada din piept de pui cu branza telemea

Pieptul de pui spalat, tamponat cu un servet absorbant se taie felii, se bate cu ciocanul de carne,

42 voturi    26 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Rulada aperitiv cu branza si sunca de pui

Rulada aperitiv cu branza si sunca de pui

Amestecam galbenusurile cu smantantna.Apoi amestecam la galbenusuri si faina impreuna cu praful de

20 voturi    8 comentarii
3h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2012

    Este delicioasa, ceva in acest gen fac si eu, dar cu branza telemea, exact opusul tau, tu ai folosit branzica de vaci. Imi place varianta ta.

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • ~500 gr de piept de pui
  • 100 gr sunca de pui
  • 100 gr de branza de vaci degresata
  • 1 lingura condimente de pui
  • 2 linguri de ulei
  • 2 fire de usturoi verde
  • 1 lingura de mustar
  • sare
  • susan

Raporteaza reteta

Retete
de Laura
Cuiburi de viespi

Cuiburi de viespi

Intr-un castron se freaca drojdia cu zaharul, se adauga galbenusurile, romul, untdelemnul sau untul

4 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Prajitura Krantz

Prajitura Krantz

Se fac 3 foi, preparandu-le separat pe fiecare astfel: Se bat albusurile cu un praf de sare pana

35 voturi    13 comentarii
3h 30 min
Prajituri
Foietaj cu sunca si cascaval

Foietaj cu sunca si cascaval

Dezghetati aluatul. Unul se tine in frigider si cu celalalt se lucreaza. Cu ajutorul unui pinten

8 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu brinza
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Este delicioasa, ceva in acest gen fac si eu, dar cu branza telemea, exact opusul tau, tu ai folosit branzica de vaci. Imi place varianta ta.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Parjoale ca acasa