Spalam pieptul de pui, il stergem cu servetele si il batem cu un ciocoan de snitele, dar nu foarte tare.
Il condimentam cu sare, piper si boia dulce pe toata partile, il dam la frigider o ora.
Spalam ciupercile, le punem intr-o sita la scurs.
Mozzarella o scurgem de zeama, o taiem fasii ca niste degetele.
Scoatem pieptul, asezam prima bucata pe un tocator.
Punem cate 4 fasii de bacon, apoi, pe un capat, asezam ciuperci si mozzarella.
Rulam cat de strans putem, iar la imbinare punem scobitori sa stea bine prins.
La fel procedam si cu cealalta bucata de piept.
Ungem cu putin unt un vas yena, punem sucul de rosii si 1 cana cu apa.
Asezam ruladele in vas, deasupra punem bucatele de unt.
Le presaram cu ierburi de provence si boabe de piper alb.
Punem capacul pe vas, il introducem in cuptor si il aprindem.
Reglam o temperatura de circa 180 de grade, lasam ruladele cam 40 de minute.
Dupa acest timp scoatem capacul, le stropim cu zeama din vas, le mai lasam 10-15 minute, cat sa prinsa o usoara crusta.
Cand sunt gata, le scoatem din cuptor, le lasam sa se racoreasca si servim. Daca vreti sa taiati rulada foarte bine, atunci lasati sa se raceasca de tot.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii