autor:

Fara foto

» » Aperitive cu carne

Rulada de pui cu ciuperci si bacon

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 martie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 martie 2016

Ingrediente
2 jumatati piept de pui dezosat, mai mari, 8 fasii de bacon afumat, 150 gr mozzarella, 1 cutie mica ciuperci taiate, 1 canita suc de rosii de casa, sare, piper, boia de ardei dulce, 1 lingurita ierburi de provence, boabe de piper alb, 1 lingura unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Spalam pieptul de pui, il stergem cu servetele si il batem cu un ciocoan de snitele, dar nu foarte tare.
Il condimentam cu sare, piper si boia dulce pe toata partile, il dam la frigider o ora.
Spalam ciupercile, le punem intr-o sita la scurs.
Mozzarella o scurgem de zeama, o taiem fasii ca niste degetele.
Scoatem pieptul, asezam prima bucata pe un tocator.
Punem cate 4 fasii de bacon, apoi, pe un capat, asezam ciuperci si mozzarella.
Rulam cat de strans putem, iar la imbinare punem scobitori sa stea bine prins.
La fel procedam si cu cealalta bucata de piept.
Ungem cu putin unt un vas yena, punem sucul de rosii si 1 cana cu apa.
Asezam ruladele in vas, deasupra punem bucatele de unt.
Le presaram cu ierburi de provence si boabe de piper alb.
Punem capacul pe vas, il introducem in cuptor si il aprindem.
Reglam o temperatura de circa 180 de grade, lasam ruladele cam 40 de minute.
Dupa acest timp scoatem capacul, le stropim cu zeama din vas, le mai lasam 10-15 minute, cat sa prinsa o usoara crusta.
Cand sunt gata, le scoatem din cuptor, le lasam sa se racoreasca si servim. Daca vreti sa taiati rulada foarte bine, atunci lasati sa se raceasca de tot.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu ciuperci si bacon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
aperitiv pentru masa de craciun

aperitiv pentru masa de craciun

Se taie toate ingredientele felii potrivite dupa care se orneaza platoul pe un pat de frunze de salata

12 voturi    6 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Drob de Craciun

Drob de Craciun

Ficatul se pune la fiert intr-un vas cu apa, atata cat sa il acopere.Cand incepe sa fiarba si sa

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

4.7L Digital HingedLid

- 17 %
599.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 2 jumatati piept de pui dezosat
  • mai mari
  • 8 fasii de bacon afumat
  • 150 gr mozzarella
  • 1 cutie mica ciuperci taiate
  • 1 canita suc de rosii de casa
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingurita ierburi de provence
  • boabe de piper alb
  • 1 lingura unt

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

6 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

9 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    7 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pogaci