autor:

Anca E. Voicu

» » Mancaruri cu carne

Rulada de pui cu legume si susan

Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 martie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 martie 2016

Ingrediente
2 piepti de pui, 1 pahar cu vin alb, 1-2 pahare de apa, Condimente: sare, piper dupa gust, Pentru umplutura: 200 g amestec de legume, unt, apa, sare si ulei, Pentru decor: susan

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Se fierbe amestecul de legume (alegeti amestecul preferat, eu am folosit un amestec de orez, mazare, morcov si porumb) al dente, cu un praf de sare, putin unt, apa si ulei.
Pieptii de pui se desfac usor cu cutitul pentru a le mari suprafata si se acopera cu o folie de plastic, apoi se bat usor cu ciocanelul de snitele.
Se umple pieptii cu amestecul de legume, se ruleaza. Se pot lega, daca doriti, ca sa nu se desfaca. Eu am testat si cu puiul legat si nelegat, dar nu s-a desfacut, asa ca ramane la latitudinea dumneavoastra. Se asaza in tava cu ulei (un strat subtire cat sa acopere fundul vasului), adaugam condimentele si vinul, dar si 1-2 pahare de apa. Se presara susan.
Se dau la cuptorul preincalzit, la foc mediu, cam o ora, pana se rumenesc.
Se serveste cu salata de legume.

Pofta Buna!

Reteta se gaseste si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2016/03/rulada-de-pui-cu-legume-si-susan.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu legume si susan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancarica de mazare cu pui

Mancarica de mazare cu pui

Se transeaza si se spala puiul.Legumele se curata.Intr-o cratita se pune ulei se adauga ceapa tocata

4 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu  ficatei (sote) de pui

Tocanita cu ficatei (sote) de pui

Curatam si spalam ficateii si ii lasam intr-o stecuratoare la scurs. Ceapa o taiem solzisori si ardeiul

13 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 piepti de pui
  • 1 pahar cu vin alb
  • 1-2 pahare de apa
  • Condimente: sare
  • piper dupa gust
  • Pentru umplutura: 200 g amestec de legume
  • unt
  • apa
  • sare si ulei
  • Pentru decor: susan

Raporteaza reteta

Retete
de Anca E. Voicu
Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, praful de copt stins in zeama

12 voturi    6 comentarii
35 min
Prajituri
Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Foile cu miere: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul stins in zeama

4 voturi    4 comentarii
59 min
Prajituri
Ecleruri in forma de inimioara

Ecleruri in forma de inimioara

Eclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si cu un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc

3 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Crumpi in Pleu ( mancare banateana)