autor:

Adela Zilahi

» » Aperitive

Rulada de pui cu spanac

Autor: Adela Zilahi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adela Zilahi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 martie 2012

Ingrediente
400 gr piept de pui dezosat, sare, piper, boia dulce de ardei, 200 gr spanac fiert si tocat, 2 catei de usturoi, 3-4 morcovi fierti, subtiri si mici, 50 gr branza de oi, 2 linguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Se aseaza pieptul de pui, fiind mare l-am taiat in doua, se pune peste o folie alimentara si se bate usor pana ce se subtieaza nu foarte tare, riscati sa se rupa. Se condimenteaza cu sare, piper si boia si se aseaza spanacul fiert si tocat. Deasupra spanacului se presara usturoiul pisat si branza de oi rasa. Asezam morcovii fierti pe margine si rulam cu grija sa nu iasa umplutura. Legam cu o ata de bucatarie si asezam intr-o tava, unsa cu ulei.
Acoperim cu staniol, facem cateva gaurele si introducem la cuptorul incalzit 20 min, dupa care descoperim si mai lasam sa se rumeneasca usor cca 10-15 min. Se poate servi cald alaturi de o garnitura sau rece, feliat pe un platou de aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de pui cu spanac

Rulada de pui cu spanac

Batem pieptul de pui si-l asezam pe o folie de aluminiu, stropita cu ulei. Asezonam cu sare si piper.

15 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Rulada de pui cu spanac

Rulada de pui cu spanac

Spanacul il spalam sub jetul de apa. Intr-o cratita punem niste apa la fiert cu un praf de sare. Cand

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Müller Marieta , 02 octombrie 2014

    excelenta pentru cei ce fac dieta!

  • Fara foto

    Adriana Barbos , 10 decembrie 2013

    imi place tare mult

  • Fara foto

    Paun Maria , 14 septembrie 2013

    Este o reteta foarte reusita.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 400 gr piept de pui dezosat
  • sare
  • piper
  • boia dulce de ardei
  • 200 gr spanac fiert si tocat
  • 2 catei de usturoi
  • 3-4 morcovi fierti
  • subtiri si mici
  • 50 gr branza de oi
  • 2 linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Adela Zilahi
Bilute Fanta

Bilute Fanta

In pimul rand fierbem o budinca din suc si praful de budinca dupa instructiuni. Cand este gata budinca,

3 voturi    4 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Placinta cu mere si nuci

Placinta cu mere si nuci

Framantam un aluat elastic din faina, zahar, unt, ou si sare. Aluatul se infolieaza si se pune la

3 voturi    2 comentarii
3h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Melcisori  cu stafide

Melcisori cu stafide

Cernem faina intr-un castron, si facem o gaura in mijloc. Presaram drojdia in mijloc si amestecam

6 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Bogdan Heihal (Chef de cuisine)

Buuuun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pläcinta cu carne