autor:

Cely Snijec

» » , , Aperitive, Fripturi, Mancaruri cu carne

Rulada de pui in crusta de alune

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Ingrediente
un piept de pui, 2 linguri mustar dulce, 5 g costita, 100 g branza topita, 1/2 morcov, sare,, 50 g alune macinate

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

140 voturi

Mod de preparare

Desfac peptul de pui, sa obtin o foaie dreptunghiulara. Bat pieptul de pui pana obtin o foaie subtire pe care o condimentez si o ung cu mustar. Asez la un capat felii de branza topita si felii de morcov taiat in lungime.Rulez o data,asez felii de costita si inca un strat de branza topita, apoi rulez pana in capat.Ung ruloul cu ulei, il infasor in folie de aluminiu si dau la cuptor pentru 50 minute, in tava unsa cu ulei si o cescuta de apa. Desfac folia,las sa se raceasca, ung cu albus de ou,tavalesc ruloul prin alune macinate si prajesc cateva secunde in tigaia cu ulei incins. Rumenim uniform pe toate partile ruloului. Las sa se raceasca,tai felii si servesc rece ca aperitiv sau cald cu garnitura de cartofi, pilaf sau paste. Noi am servit cu paste, peste care am stropit sos de ardei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui in crusta de alune" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute in cosulete foietaj

Chiftelute in cosulete foietaj

Aluatul se intinde cat de mult permite. Decupam cercuri care sa fie suficient de mari pentru forma

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pui cu crusta si cartofi la cuptor

Pui cu crusta si cartofi la cuptor

Bucatile de carne se dau prin amestecul format de condimente si mustar. Apoi se tavalesc prin pesmet. Cartofii

3 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 3 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Catalina

    Catalina (Chef de cuisine):

    Delicios...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine):

    Este o bunatate !

  • emadina

    emadina (Chef de cuisine):

    a iesit f.buna doar ca eu nu pun branza topita nici la preparate coapte nici la prajite pt. ca nu e sanatos deloc ea e deja f.mult procesata si daca e folosita asa...cred ca nu face prea bine la sanatate. am folosit branza de oaie in loc si am pus drept condiment si putin ghimbir.

  • 36 comentarii
  • Fara foto

  • Irina_Tudorica

    Irina_Tudorica (Maestru bucatar) , 30 septembrie 2014

    Este foarte buna.Puteti sa incercati si friptura cu ardei jalapeno.Este delicioasa.Reteta o gasiti pe http://www.retetecustil.com

  • Fara foto

    Marieta Pall , 08 mai 2014

    Imi place ,arata super.

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 03 august 2012

    O reteta deosebita.

    • Czompa

      Czompa (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2010

      O alta reteta delicioasa de-a dumneavoastra! De 5*

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

      Tare bine arata.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 26 iunie 2010

      ft bun !!!

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

      Ce bun trebuie sa fie !

    • Fara foto

      yo , 11 iunie 2010

      arata urat:(

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      Am pregatit si eu aceasta reteta,e super !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 22 mai 2010

      Arata super !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

      Tare gustoasa!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      O bunatate.

    • Fara foto

      nadia , 05 mai 2010

      Felicitari! Ai 5 stelute de la mine!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

      Cred ca alunele ii dau un gust special, imi place!

    • Fara foto

      Monica18 , 28 aprilie 2010

      felicitari!!!! esti o experta!!!!!!!!

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

      Excelent

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

      Imi place combinatia de alune. O rulada tot de pui.

    • Fara foto

      maria mihalache , 25 aprilie 2010

      Excelent!....................felicitari!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

      Imi place cum ai prezentat reteta,si cred ca e foarte gustoasa!

    • juliya

      juliya (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

      Excelenta!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      O bunatate,am sa fac si eu.Felicitari.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Cred ca e un deliciu.

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

      Am salvat-o! Gata...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2010

      Este o bunatate 1

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      foarte buna

    • Fara foto

      violet , 02 martie 2010

      arata fantastic....parca ii simt mirosul apetisant

    • Fara foto

      Laura , 21 februarie 2010

      Felicitari! Am sa fac si eu rulada asta

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 12 februarie 2010

      Rafinata reteta! O voi pregati cat mai curand!

    • Fara foto

      adela , 06 februarie 2010

      Arata deosebit si sunt sigura ca e delicioasa. Felicitarii

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Arata foarte bine, si cred ca e delicios acest preparat.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      Multumesc

    • NADIA MARIA

      NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      O minunatie cu alune prajite .

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

      WAW ce delicatesse ,..... trebui sa fac si eu.salvez reteta:)

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Oooooooooooo, ce bine arata..............felicitari si un vot!

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      interesant,trebuie pregatita si vedem ce o iesi.felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      O bunatate...Si eu folosesc alune,migdale la rulade, snitele,peste...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

140 voturi

Ingrediente

  • un piept de pui
  • 2 linguri mustar dulce
  • 5 g costita
  • 100 g branza topita
  • 1/2 morcov
  • sare,
  • 50 g alune macinate

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Irina_Tudorica (Maestru bucatar)

Este foarte buna.Puteti sa incercati si friptura cu ardei jalapeno.Este delicioasa.Reteta o gasiti pe http://www.retetecustil.com

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Piept de pui la cuptor