autor:

Dachman Laura

» » , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu carne

Rulada de pui in glazura alba

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 ianuarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 ianuarie 2009

Ingrediente
600 gr piept de pui, 100 gr branza topita. 100 gr carnaciori picanti, 50 gr stafide, 100 gr smantana, 1 plic gelatina, 30 ml ulei, 20 gr sare, 2 gr piper, 5 gr cncentrat de supa

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Pieptul se spala, se curata de pielita si se taie ca pentru snitel, se bate putin si se aseaza fiecare bucata pe o folie de aluminui stropita cu ulei si condimente.Pe fiecarea bucata de carne se pune branza topita, o bucatica de carnacior si stafide, apoi se ruleaza, se imbraca cu folia de aluminiu si se pune in cuptorul incins pentru aprox. 40 de minute (pentru o rulada mai suculenta se recomanda ca in tava, inainte de a fi introdusa in cuptor, sa se puna si circa 300 ml apa).Smantana se amesteca cu concentratul de supa si gelatina (dupa ce a fost preparata comform intructiunilor de pe plic) si se da la rece.Cand sunt gata, ruladele se scot din folie, se lasa la racit, apoi se imbraca in glazura de smantana si se pun din nou la rece.

Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui in glazura alba" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Curcan in sos de lamaie

Curcan in sos de lamaie

Pulpele de curcan le dezosam, lasand pielita pe ele( la coacere , le va da un gust mult mai placut). Dupa

4 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
PASTAI CU CARNE DE PORC

PASTAI CU CARNE DE PORC

Carnea de porc se taie cuburi mici si se pune la fiert in oala sub presiune in 100 ml apa si 50 ml

2 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009

    Delicioasa rulada!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 martie 2009

    Se pot presara cu susan prajit.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 600 gr piept de pui
  • 100 gr branza topita. 100 gr carnaciori picanti
  • 50 gr stafide
  • 100 gr smantana
  • 1 plic gelatina
  • 30 ml ulei
  • 20 gr sare
  • 2 gr piper
  • 5 gr cncentrat de supa

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

mirey (Chef de cuisine)

Delicioasa rulada!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui in unt cu sos de lamaie