autor:

Dachman Laura

» » , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu carne

Rulada de pui in glazura alba

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 ianuarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 ianuarie 2009

Ingrediente
600 gr piept de pui, 100 gr branza topita. 100 gr carnaciori picanti, 50 gr stafide, 100 gr smantana, 1 plic gelatina, 30 ml ulei, 20 gr sare, 2 gr piper, 5 gr cncentrat de supa

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Pieptul se spala, se curata de pielita si se taie ca pentru snitel, se bate putin si se aseaza fiecare bucata pe o folie de aluminui stropita cu ulei si condimente.Pe fiecarea bucata de carne se pune branza topita, o bucatica de carnacior si stafide, apoi se ruleaza, se imbraca cu folia de aluminiu si se pune in cuptorul incins pentru aprox. 40 de minute (pentru o rulada mai suculenta se recomanda ca in tava, inainte de a fi introdusa in cuptor, sa se puna si circa 300 ml apa).Smantana se amesteca cu concentratul de supa si gelatina (dupa ce a fost preparata comform intructiunilor de pe plic) si se da la rece.Cand sunt gata, ruladele se scot din folie, se lasa la racit, apoi se imbraca in glazura de smantana si se pun din nou la rece.

Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui in glazura alba" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu morcov si busuioc

Pulpe de pui cu morcov si busuioc

Într-o tavă se pune un strat de rondele de morcov, după care se aranjează pulpele de pui, apoi

11 voturi    7 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Suberek

Suberek

1. Se framanta o coca din apa calduta, sare si faina adaugata treptat, astfel incat sa nu fie nici

70 voturi    38 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009

    Delicioasa rulada!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 martie 2009

    Se pot presara cu susan prajit.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 600 gr piept de pui
  • 100 gr branza topita. 100 gr carnaciori picanti
  • 50 gr stafide
  • 100 gr smantana
  • 1 plic gelatina
  • 30 ml ulei
  • 20 gr sare
  • 2 gr piper
  • 5 gr cncentrat de supa

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

mirey (Chef de cuisine)

Delicioasa rulada!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Mici proaspeti cu carne de oaie