autor:

Dachman Laura

» » , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu carne

Rulada de pui in glazura alba

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 ianuarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 ianuarie 2009

Ingrediente
600 gr piept de pui, 100 gr branza topita. 100 gr carnaciori picanti, 50 gr stafide, 100 gr smantana, 1 plic gelatina, 30 ml ulei, 20 gr sare, 2 gr piper, 5 gr cncentrat de supa

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Pieptul se spala, se curata de pielita si se taie ca pentru snitel, se bate putin si se aseaza fiecare bucata pe o folie de aluminui stropita cu ulei si condimente.Pe fiecarea bucata de carne se pune branza topita, o bucatica de carnacior si stafide, apoi se ruleaza, se imbraca cu folia de aluminiu si se pune in cuptorul incins pentru aprox. 40 de minute (pentru o rulada mai suculenta se recomanda ca in tava, inainte de a fi introdusa in cuptor, sa se puna si circa 300 ml apa).Smantana se amesteca cu concentratul de supa si gelatina (dupa ce a fost preparata comform intructiunilor de pe plic) si se da la rece.Cand sunt gata, ruladele se scot din folie, se lasa la racit, apoi se imbraca in glazura de smantana si se pun din nou la rece.

Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui in glazura alba" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
mancare de cartofi cu carne de pui

mancare de cartofi cu carne de pui

Se curata cartofii. Se pregatesc pulpele. Se pune uleiul in oala la incins, dupa care se adauga pulpele

106 voturi    13 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de stevie (tei, vita, gulie)

Sarmalute in foi de stevie (tei, vita, gulie)

Carnea se toaca (sau folositi carne tocata). Intr-o tigaie mai mare puneti putin ulei si incepeti

34 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009

    Delicioasa rulada!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 martie 2009

    Se pot presara cu susan prajit.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 600 gr piept de pui
  • 100 gr branza topita. 100 gr carnaciori picanti
  • 50 gr stafide
  • 100 gr smantana
  • 1 plic gelatina
  • 30 ml ulei
  • 20 gr sare
  • 2 gr piper
  • 5 gr cncentrat de supa

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

20 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

mirey (Chef de cuisine)

Delicioasa rulada!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Pui a la Nicoise - Poulet Nicoise