autor:

Sidy

» » , , Aperitive, Aperitive, Retete vegetariene

Rulada de spanac cu branza si ardei

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 ianuarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 ianuarie 2009

Ingrediente
300g spanac fiert sau congelat, 3 oua, 3-4 linguri cu faina, 250 g brinza, un ardei gras rosu, sare, piper, praf de copt

Dificultate: Medie Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Spanacul se mixeaza la robot pina se marunteste bine, se adauga ouale, sare si piper dupa gust. Faina se amesteca cu praful de coptsi se adauga la spanac , amestecindu-se pina se omogenizeaza.
Intr-o tava cu hirtie de copt se rastoarna spanacul si se da la cuptor pina se coace. Cind e gata se scoate din tava, se ruleaza in hirtia de copt si se lasa sa se raceasca.
Se prepara umplutura din brinza telemea , care se farimiteaza bine , se condimenteaza cu sare si piper si se adauga ardeiul rosu taiat cubulete. Crema asta de brinza trebuie sa aiba o consistenta tare.Se da la frigider macar 30 minute.
Apoi umplem rulada cu brinza, o rulam si iar o tinem in frigider pina la servire , cind se taie felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de spanac cu branza si ardei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Tocanita de iarba grasa (baqleh)

Tocanita de iarba grasa (baqleh)

Mai intai, ar trebui sa facem o introducere, sa va facem cunoscut ce este aceasta iarba grasa, poate

0 voturi    0 comentarii
50 min
Retete vegetariene
Tortulet de cartofi / Pommes Chef Anne

Tortulet de cartofi / Pommes Chef Anne

Se taie cartofii in felii cat mai subtiri, se tapeteaza cu hartie de copt o tava de tort care se

39 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009

    Arata foarte bine;poate asa am sa mananc si eu spanac!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 mai 2009

    O bunatate.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2009

    Arata bine de tot si cred ca e s foarte buna.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 aprilie 2009

      Oare nu se poate adapta pentru post? Umplutura merge cu Tofu dar ouale pt fi eliminate? Arata foarte bine

    • Fara foto

      Cristina On (Maestru bucatar) , 03 aprilie 2009

      Arata f bine,cred ca e f buna rulada.

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 31 martie 2009

      Sidy, e tare ochioasa rulada asta, imi face pofta s-o incerc! Trebuie neaparat branza telemea?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 300g spanac fiert sau congelat
  • 3 oua
  • 3-4 linguri cu faina
  • 250 g brinza
  • un ardei gras rosu
  • sare
  • piper
  • praf de copt

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

mirey (Chef de cuisine)

Arata foarte bine;poate asa am sa mananc si eu spanac!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Vegeta de casa Vegeta de casa

Amestec de legume uscate la cuptor, la foc mic, in mai multe etape, astfel incat legumele sa nu se arda, ci doar sa se deshidrateze

2 voturi    1 comentariu
48h 20 min
Conserve si muraturi
Saratele usoare vegane Saratele usoare vegane

Intr-un bol, se amesteca toate ingredientele treptat, intai cele uscate, dupa care se adauga uleiul si apa. Devine o compozitie destul

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Ghiveci de vara