1. Vinetele curatate si spalate se taie pe lungime, in felii groase de 1/2 cm. Se prajesc pe ambele parti in ulei si se lasa la racit.
2. Carnea tocata se amesteca cu 2 oua, sare, piper, boia, usturoi, ceapa si condimente pentru carne de vita (din comert).
3. Pe fiecare felie de vanata se pune o lingura de carne, se ruleaza si se pun in tava unsa.
4. Peste rulada se pune restul de oua batute bine cu lapte, se adauga sare si piper, se presara cascavalul ras deasupra si se dau la cuptor 30-35 minute.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii