1. Se spala carnea, se usuca cu un servet de bucatarie, se condimenteaza si se unge cu mustar. Se taie castravetii felii rotunde. Se aseza sunca si feliile de castravete peste cele de carne, se ruleaza, se fixeaza cu scobitori si se dau prin faina.
2. Se prajesc ruladele in ulei pe ambele parti, apoi se adauga pasta de rosii si boiaua de ardei. Se stinge cu vinul rosu, se toarna supa si se amesteca cu sosul format. Se taie morcovii si ceapa, apoi se pun peste carne si se prajesc in continuare. Se acopera vasul cu un capac si se inabusa la foc mic cca. 90 de minute. In ultimele 15 minute se adauga si caperele. Se lega sosul cu amidon alimentar amestecat, in prealabil cu putina apa rece si se condimenteaza, dupa gust.
3. Se serveste rulada taiata felii cu garnitura de cartofi piure si sosul din tava. Un vin rosu merge excelent cu acest preparat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii