Carnea ori se desface frumos si se pastreaza in bucata intreaga,ori se taie in bucati mari si se bate usor.
Usturoiul se curata si se piseaza.
Patrunjelul se spala si se toaca marunt.Painea se taie bucatele mici.Ouale se bat cu laptele si se amesteca cu bucatile de paine.
Carnea se sareaza,se pipereaza,se condimenteaza dupa gust,se unge cu mustar si usturoi.
Pe bucata sau bucatile de carne se aseaza cuburile de paine inmuiate in lapte,prazul si carnatii.
Se ruleaza si se leaga strans.
Intr-o tava se pune putin ulei,se aseaza ruloul sau rulourile care se vor stropi din cand in cand cu sosul din tava,iar cand incepe sa se rumeneasca se stropesc cu vin si se intorc sa se rumeneasca pe ambele parti.Se taie feliute si se servesc cu cartofi natur,ciuperci,muraturi,in functie de imaginatia dvs si de ceea ce aveti prin frigider sau camara.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii