Carnea ori se desface frumos si se pastreaza in bucata intreaga,ori se taie in bucati mari si se bate usor.
Usturoiul se curata si se piseaza.
Patrunjelul se spala si se toaca marunt.Painea se taie bucatele mici.Ouale se bat cu laptele si se amesteca cu bucatile de paine.
Carnea se sareaza,se pipereaza,se condimenteaza dupa gust,se unge cu mustar si usturoi.
Pe bucata sau bucatile de carne se aseaza cuburile de paine inmuiate in lapte,prazul si carnatii.
Se ruleaza si se leaga strans.
Intr-o tava se pune putin ulei,se aseaza ruloul sau rulourile care se vor stropi din cand in cand cu sosul din tava,iar cand incepe sa se rumeneasca se stropesc cu vin si se intorc sa se rumeneasca pe ambele parti.Se taie feliute si se servesc cu cartofi natur,ciuperci,muraturi,in functie de imaginatia dvs si de ceea ce aveti prin frigider sau camara.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii