1. Feliile de sunca se presara cu condimente si cu felii de usturoi. Se pune mozzarella, apoi feliile de sunca peste carnea de vitel si se ruleaza. Se prind cu scobitori si se prajesc in tigaie.
2. Dupa ce se prajesc bine, se pun pe o farfurie, iar uleiul se strecoara. Se pune iarasi uleiul in tigaie, se adauga un pahar cu vin rosu si o cana cu supa de carne de pui (poate fi si din cubulet). Se lasa pe foc circa 10-15 minute, apoi se lasa sa se raceasca si cand amestecul este caldut,se pune smantana peste el si se omogenizeaza.
3. Se serveste rulada cu garnituri de legume si sosul din tava.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii