1.Se amesteca branzeturile cu ceapa rosie tocata marunt si cu mararul la fel ,tocat fin.
Legumele congelate se fierb in apa cu sare,se scurg bine si se dau la racit.
Legumele fierte reci se amesteca si ele cu branzeturile.
2.Pe o folie alimentara se intinde in strat uniform branza cu legumele,apoi se aseaza in linie si cele 3 oua fiert si curatate apoi ajutandu-ne de folie,rulam cu atentie,foarmand o rulada pe care o strangem cu grija ajutandu-ne de folie,apoi se da la rece cel putin 3 ore,de preferat de seara pana a doua zi.Se taie in felii subtiri cu un cutit bine ascutit,cu lama udata cu apa rece.
Se servesc cu ceapa rosie sau masline.
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii