1.Se amesteca branzeturile cu ceapa rosie tocata marunt si cu mararul la fel ,tocat fin.
Legumele congelate se fierb in apa cu sare,se scurg bine si se dau la racit.
Legumele fierte reci se amesteca si ele cu branzeturile.
2.Pe o folie alimentara se intinde in strat uniform branza cu legumele,apoi se aseaza in linie si cele 3 oua fiert si curatate apoi ajutandu-ne de folie,rulam cu atentie,foarmand o rulada pe care o strangem cu grija ajutandu-ne de folie,apoi se da la rece cel putin 3 ore,de preferat de seara pana a doua zi.Se taie in felii subtiri cu un cutit bine ascutit,cu lama udata cu apa rece.
Se servesc cu ceapa rosie sau masline.
Pofta buna!
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservantiRasfata-te cu o salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – o reteta simpla, gustoasa si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – reteta rapida, racoritoare si sanatoasaBucura-te de o salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. O reteta simpla, rapida si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii