1.Se amesteca branzeturile cu ceapa rosie tocata marunt si cu mararul la fel ,tocat fin.
Legumele congelate se fierb in apa cu sare,se scurg bine si se dau la racit.
Legumele fierte reci se amesteca si ele cu branzeturile.
2.Pe o folie alimentara se intinde in strat uniform branza cu legumele,apoi se aseaza in linie si cele 3 oua fiert si curatate apoi ajutandu-ne de folie,rulam cu atentie,foarmand o rulada pe care o strangem cu grija ajutandu-ne de folie,apoi se da la rece cel putin 3 ore,de preferat de seara pana a doua zi.Se taie in felii subtiri cu un cutit bine ascutit,cu lama udata cu apa rece.
Se servesc cu ceapa rosie sau masline.
Pofta buna!
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii