Rulada din carne de porc cu omleta

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Rulada din carne de porc cu omleta

Ingrediente

  • 2 bucati de carne de porc (pulpa,spata)
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 rosie
  • 100 gr de costita
  • o jumatate de ardei rosu
  • 2 oua
  • ulei
  • condimente
  • cartofi in functie de tava si preferinta
  • 1 rosie feliata

Mod de preparare

Se bate carnea ca pentru snitele, se sareaza si se condimenteaza.

Intre timp taiem ceapa cat mai fin, ardeiul cubulete, costita si rosia la fel.

Punem la calit ceapa in 2 linguri de ulei, apoi ardeiul si lasam pana se inmoaie, dupa care adaugam rosiile si costita. Lasam sa scada bine amestecul si rasturnam ouale batute cu sare.

Avem grija sa nu rupem omleta cand o intoarcem.

Rasturnam pe o farfurie intinsa si lasam putin la racit. Taiem omleta in doua si punem cate o jumatate pe fiecare bucata de carne. Rulam cat mai strans si prindem cu ace speciale.

Pregatim patul de cartofi si asezonam cu felii de rosie, ulei, condimente si sare.

Introducem la cuptor pana se rumeneste.

Pofta buna !

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura