autor:

Violeta 30

» » Mancaruri cu carne

Rulada din carne de porc cu omleta

Autor: Violeta 30 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 septembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Violeta 30 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 septembrie 2015

Ingrediente
2 bucati de carne de porc (pulpa,spata), 1 ceapa potrivita, 1 rosie, 100 gr de costita, o jumatate de ardei rosu, 2 oua, ulei, condimente, cartofi in functie de tava si preferinta, 1 rosie feliata

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se bate carnea ca pentru snitele, se sareaza si se condimenteaza.
Intre timp taiem ceapa cat mai fin, ardeiul cubulete, costita si rosia la fel.
Punem la calit ceapa in 2 linguri de ulei, apoi ardeiul si lasam pana se inmoaie, dupa care adaugam rosiile si costita. Lasam sa scada bine amestecul si rasturnam ouale batute cu sare.
Avem grija sa nu rupem omleta cand o intoarcem.
Rasturnam pe o farfurie intinsa si lasam putin la racit. Taiem omleta in doua si punem cate o jumatate pe fiecare bucata de carne. Rulam cat mai strans si prindem cu ace speciale.
Pregatim patul de cartofi si asezonam cu felii de rosie, ulei, condimente si sare.
Introducem la cuptor pana se rumeneste.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne de porc cu omleta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ruladă din carne de porc cu omletă şi ciuperci

Ruladă din carne de porc cu omletă şi ciuperci

Facem omletă din 3 ouă şi când e gata o lăsăm să se răcească. Călim ceapa în ulei, punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Rulou din piept de pui

Rulou din piept de pui

Spalăm și feliem pieptul de pui în 4 părți egale. Ștergem de apă feliile de piept de

12 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 bucati de carne de porc (pulpa,spata)
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 rosie
  • 100 gr de costita
  • o jumatate de ardei rosu
  • 2 oua
  • ulei
  • condimente
  • cartofi in functie de tava si preferinta
  • 1 rosie feliata

Raporteaza reteta

Retete
de Violeta 30
Aperitiv "Morisca" cu salam si cascaval

Aperitiv "Morisca" cu salam si cascaval

Se taie aluatul in patratele si apoi colturile patratului ca in poza. Se pune in mijloc o feliuta

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Tort cu crema ganache si capsuni

Tort cu crema ganache si capsuni

Blatul: Separam albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma, iar galbenusurile se amesteca

1 vot    0 comentarii
24h
Torturi
Briose aperitiv

Briose aperitiv

Taiem cubulete mezelurile, ciupercile si ardeiul. Dam cascavalul pe razatoarea. Adaugam ouale batute

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Iepure de camp cu verdeturi si masline