Rulada din carne de vita

Timp pregatire
300 minute
Complexitate
medie
Rulada din carne de vita

Ingrediente

  • • 1 kg muschi de vitel
  • • 200 gr ciuperci
  • • 200 gr sunculita
  • • 2 oua
  • • 100 ml smantana
  • • 150 gr cascaval
  • • 0 ceapa medie
  • • Verdeata, sare, piper, condimente, sos de soia , ulei de masline
  • • Punga alimentara pentru copt la cuptor

Mod de preparare

• Carnea de vitel se taie in asa fel incat sa ramana cam de 1 cm grosime, se bate cu un tocator si se toarna peste ea sos de soia;

• Ciupercile se taie in feliute subtirele, ca si sunculita;

• Ceapa se toaca marunt iar cascavalul se da pe razatoare;

• Se amesteca ciupercile, sunca, ceapa, cascavalul cu ouale si se adauga smantana, verdeata, condimente si sare dupa gust.

• Se intinde carnea de vitel si se toarna peste aceasta amestecul, dupa care se ruleaza

si se leaga cu ata speciala sau se folosesc “ace” metalice speciale pentru rulada din carne;

• Rulada obtinuta se pune intr-o punga speciala de copt si apoi intr-un vas de sticla, punandu-se deasupra putin ulei de masline si condimente;

• Se pune la cuptor la 200 de grade timp de o ora;

• Dupa aceasta perioada se scoate din punga si se mai lasa la cuptor 5-10 minute sa se mai rumeneasca, dupa care se poate servi cu cartofi natur, salata sau muraturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise