• Carnea de vitel se taie in asa fel incat sa ramana cam de 1 cm grosime, se bate cu un tocator si se toarna peste ea sos de soia;
• Ciupercile se taie in feliute subtirele, ca si sunculita;
• Ceapa se toaca marunt iar cascavalul se da pe razatoare;
• Se amesteca ciupercile, sunca, ceapa, cascavalul cu ouale si se adauga smantana, verdeata, condimente si sare dupa gust.
• Se intinde carnea de vitel si se toarna peste aceasta amestecul, dupa care se ruleaza
si se leaga cu ata speciala sau se folosesc “ace” metalice speciale pentru rulada din carne;
• Rulada obtinuta se pune intr-o punga speciala de copt si apoi intr-un vas de sticla, punandu-se deasupra putin ulei de masline si condimente;
• Se pune la cuptor la 200 de grade timp de o ora;
• Dupa aceasta perioada se scoate din punga si se mai lasa la cuptor 5-10 minute sa se mai rumeneasca, dupa care se poate servi cu cartofi natur, salata sau muraturi.
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii