Rulada din carne de vita

Timp pregatire
300 minute
Complexitate
medie
Rulada din carne de vita

Ingrediente

  • • 1 kg muschi de vitel
  • • 200 gr ciuperci
  • • 200 gr sunculita
  • • 2 oua
  • • 100 ml smantana
  • • 150 gr cascaval
  • • 0 ceapa medie
  • • Verdeata, sare, piper, condimente, sos de soia , ulei de masline
  • • Punga alimentara pentru copt la cuptor

Mod de preparare

• Carnea de vitel se taie in asa fel incat sa ramana cam de 1 cm grosime, se bate cu un tocator si se toarna peste ea sos de soia;

• Ciupercile se taie in feliute subtirele, ca si sunculita;

• Ceapa se toaca marunt iar cascavalul se da pe razatoare;

• Se amesteca ciupercile, sunca, ceapa, cascavalul cu ouale si se adauga smantana, verdeata, condimente si sare dupa gust.

• Se intinde carnea de vitel si se toarna peste aceasta amestecul, dupa care se ruleaza

si se leaga cu ata speciala sau se folosesc “ace” metalice speciale pentru rulada din carne;

• Rulada obtinuta se pune intr-o punga speciala de copt si apoi intr-un vas de sticla, punandu-se deasupra putin ulei de masline si condimente;

• Se pune la cuptor la 200 de grade timp de o ora;

• Dupa aceasta perioada se scoate din punga si se mai lasa la cuptor 5-10 minute sa se mai rumeneasca, dupa care se poate servi cu cartofi natur, salata sau muraturi.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni