autor:

Niko Stan

» » Mancaruri cu carne

Rulada din carne de vita

Autor: Niko Stan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Niko Stan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Ingrediente
600 g carne de vita tocata, 1 ou, 100 g franzela, 2 cepe albe tocata marunt, sare, piper dupa gust, usturoi, 2 morcovi mari dati rasi, marar, oregano(dupa preferinta)

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

27 voturi

Mod de preparare

Carnea se amesteca cu oul, ceapa si franzela inmuiata in lapte si stoarsa. Se adauga mararul,usturoiul taiat marunt ,morcovii . Se pune amestecului in forma rotunda
(ca de tort) unsa bine cu ulei. Se da la cuptor.
Se serveste cu muraturi
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada din carne de vita

Rulada din carne de vita

• Carnea de vitel se taie in asa fel incat sa ramana cam de 1 cm grosime, se bate cu un tocator

110 voturi    10 comentarii
5h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne de vita si miel invelita in prapure

Rulada din carne de vita si miel invelita in prapure

Carnea, dupa ce a fost curatata de grasimi si pielite, se toaca la masina, impreuna cu ceapa. Dupa

2 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 martie 2010

    Foarte buna!

  • lucica mihaila

    lucica mihaila (Chef de cuisine) , 21 decembrie 2009

    De retinut - este rapida si gustoasa!

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 17 august 2009

    Imi place reteta ta de rulada, ft simpla si rapida!

    • tradaro

      tradaro (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009

      E buna si cred ca si gustoasa. Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

27 voturi

Ingrediente

  • 600 g carne de vita tocata
  • 1 ou
  • 100 g franzela
  • 2 cepe albe tocata marunt
  • sare
  • piper dupa gust
  • usturoi
  • 2 morcovi mari dati rasi
  • marar
  • oregano(dupa preferinta)

Raporteaza reteta

Retete
de Niko Stan
Salata de Boeuf

Salata de Boeuf

Se spala carnea si se pune la fiert, la foc potrivit, Cand da in clocot se curata de spuma, se pune

156 voturi    21 comentarii
15 min
Salate reci
Salata de conopida cu usturoi si patrunjel

Salata de conopida cu usturoi si patrunjel

Conopida curatata si desfacuta in buchetele se pune la fiert in apa cu putina sare.Dupa ce s-a fiert

55 voturi    8 comentarii
30 min
Salate reci
Ciorba de fasole verde

Ciorba de fasole verde

Ceapa taiata cubulete,morcovii,telina , rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc putin cu 2

48 voturi    3 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ficatei in sos de smantana