Reteta postata pe: 13 aprilie 2009
Ingrediente
600 g carne de vita tocata, 1 ou, 100 g franzela, 2 cepe albe tocata marunt, sare, piper dupa gust, usturoi, 2 morcovi mari dati rasi, marar, oregano(dupa preferinta)
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
Mod de preparare
Carnea se amesteca cu oul, ceapa si franzela inmuiata in lapte si stoarsa. Se adauga mararul,usturoiul taiat marunt ,morcovii . Se pune amestecului in forma rotunda
(ca de tort) unsa bine cu ulei. Se da la cuptor.
Se serveste cu muraturi
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne de vita" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
• Carnea de vitel se taie in asa fel incat sa ramana cam de 1 cm grosime, se bate cu un tocator
110 voturi
10 comentarii
5h
Carnea, dupa ce a fost curatata de grasimi si pielite, se toaca la masina, impreuna cu ceapa. Dupa
2 voturi
0 comentarii
1h 45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
tradaro (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009
E buna si cred ca si gustoasa. Felicitari!