1. Ceapa verde se curata si se taie in bucati lungi de 4-5 cm.
2. Castravetii murati se taie julien.
3. Carnea se intinde, se sareaza, pipereaza si se unge cu mustar pe-o parte. Se pun cate doua felii de bacon peste mustar, apoi cate 2 felii de cascaval, se presara cu o parte din cimbrisor, apoi se pun perpendicular bucatile de ceapa verde si castravete murat. Se ruleaza cu atentie si se fixeaza cu scobitori.
4. Se preincalzeste cuptorul la 200°C.
5. Legumele de supa se taie cubulete. Se incinge uleiul si se prajesc in ea ruladele pe toate partile. Se scot ruladele, se pun legumele de supa la prajit. Cand acestea sunt prajite, se pun ruladele inapoi si se stinge totul cu vinul si supa. Se adauga rozmarinul, dafinul si restul de cimbrisor. Se reduce focul, se acopera tigaia cu capac si se lasa cam 70\' la fiert.
6. Cand sunt gata, se scot ruladele din sos si se pastreaza la cald; sosul se da prin blender si se mai pune pe foc pana da un clocot. Se potriveste sosul de sare si piper, se adauga smantana. Ruladele se pun iarasi in sos, sa lasa sa clocoteasca si se servesc cu diferite garnituri.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii