Ceapa se taie si se caleste in untura.
Se adauga carnea taiata cubulete. Se adauga sare, piper dupa gust. Se adauga apa si boia. Dupa ce este fiarta carnea, se adauga bulionul ( de casa). Se lasa la racit.
Ouale se fierb sa fie tari. Dupa ce se racesc, se dau prin masina de tocat, se amesteca untul, 1 lingura de mustar, mararul si patrunjelul taiate foarte fin, u sare si piper.
Carnea se da prin masina de tocat dupa ce s-a racit.
Pe o coala de celofan se intinde compozitia cu carne ( nu se stoarce de sos pentru a se
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii