autor:

maria mihalache

» » Aperitive

Rulada din carne tocata

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 octombrie 2009

Ingrediente
- 1 pachet aluat foietaj, - 750 g carne vita si porc, - 2 cepe, - 2 oua, - 1 legatura marar, - 1 legatura patrunjel, - sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

18 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea, se lasa la scurs si apoi se toaca. Odata cu carnea se mai da prin masina de tocat ceapa, mararul si patrunjelul. Se amesteca bine dupa care amestecul de carne se pune intr-o tigaie pe foc si se inabuse circa 15-20 min. Se ia carnea de pe foc, se lasa sa se raceasca dupa care se adauga ouale, se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca bine.

Se intinde aluatul iar deasupra se pune amestecul de carne cat mai uniform cu ajutorul unei linguri. Se ruleaza. Se ung rulourile cu ou batut si se presara mac. Se aseaza rulourile intr-o tava de chec tapetata cu hartie pergament si se da la cuptor circa 20 min. Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca si se taie.

Se serveste drept aperitiv.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada din carne tocata

Rulada din carne tocata

Se inmoaie painea intr-un castron cu apa. Se toaca ceapa si se pune intr-un castron, se pune porumbul

11 voturi    5 comentarii
2h
Aperitive cu carne
Ruladă din carne tocată de pasăre și ouă de prepeliță

Ruladă din carne tocată de pasăre și ouă de prepeliță

-Se fierb tare 18 ouă de prepeliță. -Se spală ardeii și se taie sub formă de bețișoare. -Se

6 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Iasmina_Amir

    Iasmina_Amir (Maestru bucatar) , 09 octombrie 2014

    Bravo o reteta f buna o incerc si eu acuma

  • Fara foto

    maria mihalache , 28 mai 2010

    Multumesc,Lenutica.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

    O reteta de nota 10!

    • Fara foto

      maria mihalache , 28 ianuarie 2010

      Multumesc,Valentina!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Foarte bine arata...

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      multumesc tuturor pentru aprecieri.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      Minunat,arata super.

    • Fara foto

      maria mihalache , 30 octombrie 2009

      Multumes tuturor pentru aprecieri.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 30 octombrie 2009

      Felicitari.Arata ademenitor.

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2009

      E o nebunie rulada de carne tocata.Eu o prepar cu oua fierte pe care le asez intregi in mijlocul ei,apoi o dau la cuptor.Merge alaturi de niste muraturi,pepeni murati. Bravo!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2009

      waw ce bine arata!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

      Foarte buna si aspectoasa. De efect!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

      Arata grozav,iar gustul in mod sigur este pe masura...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

18 voturi

Ingrediente

  • - 1 pachet aluat foietaj
  • - 750 g carne vita si porc
  • - 2 cepe
  • - 2 oua
  • - 1 legatura marar
  • - 1 legatura patrunjel
  • - sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

24 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

Iasmina_Amir (Maestru bucatar)

Bravo o reteta f buna o incerc si eu acuma

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Mini-chiftelute cu salata de cartofi