autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu carne

Rulada din carne tocata

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 februarie 2010

Ingrediente
800 g carne tocata amestec (vita-porc), 2 cartofi mijlocii razuiti pe razatoarea cu gauri mici si bine storsi, 2 felii de paine inmuiate in apa apoi bine stoarse, 2 oua, sare, 2 lingurite piper, 1 lingurita boia, 2 lingurite vegeta, 1 legatura patrunjel verde tocat marunt, 5-6 catei de usturoi zdrobiti cu presa de usturoi, 1 ou pt uns rulada deasupra.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

19 voturi

Mod de preparare

Amestecam toate ingredientele(fara oul pt uns rulada), framantam bine, apoi asezam compozitia intro forma de chec unsa cu untura sau ulei, tapetata cu faina, ungem rulada cu oul batut, folosind o pensula si coacem cam 45 de minute in cuptorul preincalzit.
Precizare-timp de preparare:15 minute; timp de coacere: 45 minute; timp total necesar: 1 ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata

Rulada din carne tocata

Inimile fierte le dam prin masina de tocat carne,amestecam cu carnea tocata,adaugam ouale si condimentele,amestecam

59 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulada din carne tocata

Rulada din carne tocata

Se spala carnea, se lasa la scurs si apoi se toaca. Odata cu carnea se mai da prin masina de tocat

18 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 martie 2010

    Uneori pun si eu oua in mijloc, acum m-am grabit, am uitat sa fac si poza la sectiune.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 01 martie 2010

    Foarte gustoasa rulada ta. Eu o prepar cu ceapa taiata marunt,pe care o calesc putin in ulei si apoi o adaug in compoziite. De asemenea adaug la compozitie galbenusul de la ou si ung rulada cu albusul batut spuma.La tavita mea intra 3 oua fierte. Este foarte aspectuoasa cand o tai.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

    Cred ca ti-a iesit tare buna.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

      Foarte buna rulada ta de carne tocată!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

19 voturi

Ingrediente

  • 800 g carne tocata amestec (vita-porc)
  • 2 cartofi mijlocii razuiti pe razatoarea cu gauri mici si bine storsi
  • 2 felii de paine inmuiate in apa apoi bine stoarse
  • 2 oua
  • sare
  • 2 lingurite piper
  • 1 lingurita boia
  • 2 lingurite vegeta
  • 1 legatura patrunjel verde tocat marunt
  • 5-6 catei de usturoi zdrobiti cu presa de usturoi
  • 1 ou pt uns rulada deasupra.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Uneori pun si eu oua in mijloc, acum m-am grabit, am uitat sa fac si poza la sectiune.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Mancarica de marar