Fierb ciupercile in apa cu sare, foaie de dafin, usturoi si cimbru.Calesc ceapa, adaug ficateii, le calesc impreuna 5 minute. Las sa se raceasca. Ciupercile le clatesc la jet de apa rece, las la strecurat. Dupa ce se racesc, dau pe robot ciupercile, ficatul, painea muiata in lapte si galbenusurile. Condimentez, adaug albusurile batute spuma. Asez compozitia in tava de chec, tapetata cu hartie de copt, unsa cu ulei. Dau la cuptor (incins in prealabil) pentru 30 minute. Verific daca e coapta, cu o scobitoare. Tai dupa ce se raceste.Servim felii pe salata verde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii