autor:

murigneau

» » Mancaruri cu carne

Rulada din fleica de porc

Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 iunie 2008

Ingrediente
- 700g fleica de porc, - 300 g cabanos (4-5 bucati), - 3-4 morvovi, - 2-3 cepe, - 3-4 rosii, - ciuperci, - cartofi, - 250 ml. vin alb, - sare, vegeta, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Bucata de fleică se bate bine cu ciocanul de carne.
Pentru a fragezi fleica si ai da aroma dorita aceasta se poate marina dupa preferinta cu o zi inainte de preparare.
Fleica astfel pregatita se sareaza si condimenteaza dupa gust si se intinde pe un platou. Ciupercile se taie marunt se fierb. Cabanosul se taie dupa lungimea fleicii si apoi se aseaza pe bucata de fleica intinsa. Se adauga si ciupercile fierte. Se ruleaza apoi fleica astfel incat sa cuprinda cabanosul si ciupercile. Rulada se fixeaza cu scobitori (ace de carne) sau se leaga cu ata alimentara.
Se taie ceapa marunt, rosiile felii, morcovii rondele, eventual si ciupercile ramase de la umplutura se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei. Se pune rulada in tava si se toarna peste vinul alb si putina apa.
Se introduce tava la cuptor, se supravegheaza si din cand in cand peste rulada se toarna din compozitia din tava. Se lasa la cuptor 30-40 minute.
Se prepara cartofii aurii sau natur.
Rula da se portioneaza dupa dorinta. Se serveste cu cartofi aurii sau natur cu sosul format in tava.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din fleica de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
RASOL DIN CARNE DE VITEL CU LEGUME ASORTATE

RASOL DIN CARNE DE VITEL CU LEGUME ASORTATE

Carnea de vitel se spala foarte bine pana ramane apa curata, si se pune la fiert in apa rece impreuna

9 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Porc Tailandez Cu Mangetout si Caju

Porc Tailandez Cu Mangetout si Caju

Taiati muschiul de porc in fasii subtiri. Amestecati sosul de soia, zagarul brun sosul de peste

1 vot    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Foarte frumos............

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Arata foarte bine si e foarte gustoasa.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

    fELICITARI! ARATA DEOSEBIT DE BINE.

    • Vicky

      Vicky (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

      Superb, felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Bun,bun,bun

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Foarte gustoasa!

    • Niko Stan

      Niko Stan (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Arata delicios, felicitari!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

      Arata tare bine.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • - 700g fleica de porc
  • - 300 g cabanos (4-5 bucati)
  • - 3-4 morvovi
  • - 2-3 cepe
  • - 3-4 rosii
  • - ciuperci
  • - cartofi
  • - 250 ml. vin alb
  • - sare
  • vegeta
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de murigneau
Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Se adauga apoi vegeta, sare,

10 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Varza cu costita afumata a la Sic

Varza cu costita afumata a la Sic

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Varza se taie marunt se

24 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Curcan cu gutui

Curcan cu gutui

Pentru cei care cresc sau cumpara curcanul viu se recomanda inainte cu o saptamana sa se faca indoparea

7 voturi    6 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

maria mihalache (Chef de cuisine)

Foarte frumos............

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
File de porc cu ciuperci