Ingrediente
- 700g fleica de porc, - 300 g cabanos (4-5 bucati), - 3-4 morvovi, - 2-3 cepe, - 3-4 rosii, - ciuperci, - cartofi, - 250 ml. vin alb, - sare, vegeta, piper
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
5 voturi
Mod de preparare
Pentru a fragezi fleica si ai da aroma dorita aceasta se poate marina dupa preferinta cu o zi inainte de preparare.
Fleica astfel pregatita se sareaza si condimenteaza dupa gust si se intinde pe un platou. Ciupercile se taie marunt se fierb. Cabanosul se taie dupa lungimea fleicii si apoi se aseaza pe bucata de fleica intinsa. Se adauga si ciupercile fierte. Se ruleaza apoi fleica astfel incat sa cuprinda cabanosul si ciupercile. Rulada se fixeaza cu scobitori (ace de carne) sau se leaga cu ata alimentara.
Se taie ceapa marunt, rosiile felii, morcovii rondele, eventual si ciupercile ramase de la umplutura se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei. Se pune rulada in tava si se toarna peste vinul alb si putina apa.
Se introduce tava la cuptor, se supravegheaza si din cand in cand peste rulada se toarna din compozitia din tava. Se lasa la cuptor 30-40 minute.
Se prepara cartofii aurii sau natur.
Rula da se portioneaza dupa dorinta. Se serveste cu cartofi aurii sau natur cu sosul format in tava.
Vicky (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009
Superb, felicitari.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009
Bun,bun,bun
samoila tudorel (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009
Foarte gustoasa!
Niko Stan (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009
Arata delicios, felicitari!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009
Arata tare bine.