Paine se curata de coaja si se taie cuburi mari, sunca se taie felii subtiri.Grisul se fierbe in lapte, se adauga miezul de paine si se mai fierbe 5 minute.Se raceste si se adauga 2 oua, mestecand pana se formeaza o pasta omogena tare.
Se intinde o foaie cu grosimea de 2 cm, deasupra se aseaza sunca taiata si se ruleaza.Acest rulou se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, iar pe deasupra se unge cu un ou batut.Se introduce la cuptor 30 de minute.Ruloul apoi se feliaza se aseaza pe un platou si se serveste.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii