Rulada din piept de curcan in crusta de mustar

Se separa carnea de os si se fac doua foi din piept, cu tot cu piele.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
ridicata
Rulada din piept de curcan in crusta de mustar

Ingrediente

  • 1 piept de curcan
  • 200 gr mustar
  • 1 ardei rosu
  • 1 rosie
  • 3 oua
  • sare dupa gust
  • 1 lingurita rozmarin macinat
  • 1 lingurita boabe piper
  • 2 bucati cremvusti de curcan
  • 50 ml ulei
  • 100 gr cascaval
  • 1 fir de usturoi verde
  • 1 cana de vin de 200 ml

Mod de preparare

Se separa carnea de os si se fac doua foi din piept, cu tot cu piele.

Se bat putin cu ciocanul de facut snitele, se sareaza, se unge carnea cu mustar, se presara putin rozmarin si usturoi verde tocat.

Se toaca ardeiul, rosia, se amesteca cu ouale batute spuma si se pun in tigaie, cu putin ulei; se prajesc putin, amestecandu-se usor si se pune omleta peste carne, se mai adauga cascaval ras, se pune cate un cremvusti, se ruleaza usor si se leaga cu sfoara.

Se fac doua rulade ce se pun intr-o tava, se adauga o canita de vin, se ung ruladele cu mustar, se presara boabe de piper si se da tava la cuptorm pentru circa o oram la foc potrivit.

Sa aveti pofta, dragilor!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor