autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Rulada din piept de pui in glazura alba

Autor: MIHAI ROTARU (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 noiembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAI ROTARU (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 noiembrie 2005

Ingrediente
500 gr.piept de pui, 3 oua (1 ou crud si doua fierte, 200 gr.pesmet, 3-4 catei de usturoi, 200 gr. ceapa, 4 linguri de faina, sare, gust, 1 plic gelatina ( 10 gr.), 500 gr.samantana (20%), 4 linguri de ulei sau 50 gr.unt,

Dificultate: Medie Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se toaca impreuna cu ceapa.Se adauga pesmetul usturoiul pisat impreuna cu sarea si piperul,apoi oul crud.Oaule fierte se taie in sferturi.Se tapeteaza o tava cu hartie de copt care se unge cu o parte din grasime.Se adauga jumate din compoziite si se aranjeaza sferturile de oua.Restul de compozitie se rastorna peste cealalta jumatate cu grija pentru a nu deranja sferturile de oua.Se netezeste si se unge cu grasime.Se da la cuptor la foc moderat pentru 1 ora.
Se scoate din cuptor si apoi, atunci cand rulada s-a mai racit,din tava.Se da la rece pana a doua zi.
Gelatina se pregateste conform indicatiilor de pe ambalaj.Calduta,se amesteca cu smantana.Se da la rece,urmarindu-se din cand in cand sa nu se inchege prea tare.Trebuie sa fie de consistenta unei smantani potrivit de groase.
Se tapeteaza cu smantana intarita cu gelatina,ajutandu-ne fie de un cutit, fie de un sprit.Se poate orna cu felii de castraveciori,gogosari,etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de pui in glazura alba" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Foietaj cu carne

Foietaj cu carne

Foietajul trebuie sa fie complet decongelat. Curatam si spalam legumele si le taiem bucati mai mici.

43 voturi    22 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Sarmale cu varza proaspata(la pachet)

Sarmale cu varza proaspata(la pachet)

Intrun vas, punem carnea tocata, adaugam oul, orezul bine spalat si scurs de apa, ceapa si cartoful

13 voturi    14 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 500 gr.piept de pui
  • 3 oua (1 ou crud si doua fierte
  • 200 gr.pesmet
  • 3-4 catei de usturoi
  • 200 gr. ceapa
  • 4 linguri de faina
  • sare, gust
  • 1 plic gelatina ( 10 gr.)
  • 500 gr.samantana (20%)
  • 4 linguri de ulei sau 50 gr.unt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Soricei in paie