autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Rulada din piept de pui in glazura alba

Autor: MIHAI ROTARU (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 noiembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAI ROTARU (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 noiembrie 2005

Ingrediente
500 gr.piept de pui, 3 oua (1 ou crud si doua fierte, 200 gr.pesmet, 3-4 catei de usturoi, 200 gr. ceapa, 4 linguri de faina, sare, gust, 1 plic gelatina ( 10 gr.), 500 gr.samantana (20%), 4 linguri de ulei sau 50 gr.unt,

Dificultate: Medie Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se toaca impreuna cu ceapa.Se adauga pesmetul usturoiul pisat impreuna cu sarea si piperul,apoi oul crud.Oaule fierte se taie in sferturi.Se tapeteaza o tava cu hartie de copt care se unge cu o parte din grasime.Se adauga jumate din compoziite si se aranjeaza sferturile de oua.Restul de compozitie se rastorna peste cealalta jumatate cu grija pentru a nu deranja sferturile de oua.Se netezeste si se unge cu grasime.Se da la cuptor la foc moderat pentru 1 ora.
Se scoate din cuptor si apoi, atunci cand rulada s-a mai racit,din tava.Se da la rece pana a doua zi.
Gelatina se pregateste conform indicatiilor de pe ambalaj.Calduta,se amesteca cu smantana.Se da la rece,urmarindu-se din cand in cand sa nu se inchege prea tare.Trebuie sa fie de consistenta unei smantani potrivit de groase.
Se tapeteaza cu smantana intarita cu gelatina,ajutandu-ne fie de un cutit, fie de un sprit.Se poate orna cu felii de castraveciori,gogosari,etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de pui in glazura alba" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Saramura de pui

Saramura de pui

Curatam puiul, il transam si il spalam bine , apoi il lasam sa se scurga. Curatam si spalam bine

6 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Pui lipicios cu lamaie

Pui lipicios cu lamaie

Asezonati bucatile de pui cu sare si piper . Incinge uleiul de masline intr-o tigaie pentru sotat.

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 500 gr.piept de pui
  • 3 oua (1 ou crud si doua fierte
  • 200 gr.pesmet
  • 3-4 catei de usturoi
  • 200 gr. ceapa
  • 4 linguri de faina
  • sare, gust
  • 1 plic gelatina ( 10 gr.)
  • 500 gr.samantana (20%)
  • 4 linguri de ulei sau 50 gr.unt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Varza calita cu ciolan crud