Pieptul de pui se toaca impreuna cu ceapa.Se adauga pesmetul usturoiul pisat impreuna cu sarea si piperul,apoi oul crud.Oaule fierte se taie in sferturi.Se tapeteaza o tava cu hartie de copt care se unge cu o parte din grasime.Se adauga jumate din compoziite si se aranjeaza sferturile de oua.Restul de compozitie se rastorna peste cealalta jumatate cu grija pentru a nu deranja sferturile de oua.Se netezeste si se unge cu grasime.Se da la cuptor la foc moderat pentru 1 ora.
Se scoate din cuptor si apoi, atunci cand rulada s-a mai racit,din tava.Se da la rece pana a doua zi.
Gelatina se pregateste conform indicatiilor de pe ambalaj.Calduta,se amesteca cu smantana.Se da la rece,urmarindu-se din cand in cand sa nu se inchege prea tare.Trebuie sa fie de consistenta unei smantani potrivit de groase.
Se tapeteaza cu smantana intarita cu gelatina,ajutandu-ne fie de un cutit, fie de un sprit.Se poate orna cu felii de castraveciori,gogosari,etc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii