autor:

» » Mancaruri cu carne

Rulada din piept de pui in glazura alba

Autor: MIHAI ROTARU (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 noiembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAI ROTARU (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 noiembrie 2005

Ingrediente
500 gr.piept de pui, 3 oua (1 ou crud si doua fierte, 200 gr.pesmet, 3-4 catei de usturoi, 200 gr. ceapa, 4 linguri de faina, sare,piper,dupa gust, 1 plic gelatina ( 10 gr.), 500 gr.samantana (20%), 4 linguri de ulei sau 50 gr.unt,

Dificultate: Medie Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se toaca impreuna cu ceapa.Se adauga pesmetul usturoiul pisat impreuna cu sarea si piperul,apoi oul crud.Oaule fierte se taie in sferturi.Se tapeteaza o tava cu hartie de copt care se unge cu o parte din grasime.Se adauga jumate din compoziite si se aranjeaza sferturile de oua.Restul de compozitie se rastorna peste cealalta jumatate cu grija pentru a nu deranja sferturile de oua.Se netezeste si se unge cu grasime.Se da la cuptor la foc moderat pentru 1 ora.
Se scoate din cuptor si apoi, atunci cand rulada s-a mai racit,din tava.Se da la rece pana a doua zi.
Gelatina se pregateste conform indicatiilor de pe ambalaj.Calduta,se amesteca cu smantana.Se da la rece,urmarindu-se din cand in cand sa nu se inchege prea tare.Trebuie sa fie de consistenta unei smantani potrivit de groase.
Se tapeteaza cu smantana intarita cu gelatina,ajutandu-ne fie de un cutit, fie de un sprit.Se poate orna cu felii de castraveciori,gogosari,etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de pui in glazura alba" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 500 gr.piept de pui
  • 3 oua (1 ou crud si doua fierte
  • 200 gr.pesmet
  • 3-4 catei de usturoi
  • 200 gr. ceapa
  • 4 linguri de faina
  • sare,piper,dupa gust
  • 1 plic gelatina ( 10 gr.)
  • 500 gr.samantana (20%)
  • 4 linguri de ulei sau 50 gr.unt

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Shepherd's Pie