Rulada din pulpa de curcan

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Rulada din pulpa de curcan

Ingrediente

  • 1 Kg carne de pulpa de curcan sau piept
  • 100 gr castraveti murati
  • 1 ardei gras rosu sau galben
  • 50 gr bastonase din morcov crud
  • 2 linguri muguri de pin
  • 150 gr cascaval ras
  • cateva frunze de patrunjel proaspat
  • sare, piper, pesmet
  • 1 ou intreg
  • 1 litru de ulei

Mod de preparare

pieptul /pulpa de curcan se taie in felii de 1 cm grosime astfel incat sa ramana legate intre ele obtinand astfel o platforma pe care asezam ingredientele crude si cascavalul ras

platforma de carne obtinuta se bate cu ciocanul de snitele, se pudreaza cu sare si piper;

pe margine asezam ingredientele toate: castravetii intregi, feliile de ardei, bastonasele din morcov, semintele de pin si cascavalul

rulam cu atentie carnea si legam cu ata de matase dar nu strans pentru ca taie carnea usor.

dam rulada prin ou batut si pesmet;

intr-o cratita inalta puneti tot uleiul la incins;

incet asezati rulada la prajit, o intoarceti cam la 5 minute pe toate partile pana se rumeneste frumos.

Se scoate cu doua furculite si se aseaza pe hartie absorbanta de ulei;

Numai cand este rece se taie felii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise