autor:

simha

» » , , Aperitive, Aperitive, Aperitive

Rulada din pulpa de curcan

Autor: simha (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simha (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 februarie 2011

Ingrediente
1 Kg carne de pulpa de curcan sau piept, 100 gr castraveti murati, 1 ardei gras rosu sau galben, 50 gr bastonase din morcov crud, 2 linguri muguri de pin, 150 gr cascaval ras, cateva frunze de patrunjel proaspat, sare, piper, pesmet, 1 ou intreg, 1 litru de ulei

Dificultate: Medie Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

pieptul /pulpa de curcan se taie in felii de 1 cm grosime astfel incat sa ramana legate intre ele obtinand astfel o platforma pe care asezam ingredientele crude si cascavalul ras
platforma de carne obtinuta se bate cu ciocanul de snitele, se pudreaza cu sare si piper;
pe margine asezam ingredientele toate: castravetii intregi, feliile de ardei, bastonasele din morcov, semintele de pin si cascavalul
rulam cu atentie carnea si legam cu ata de matase dar nu strans pentru ca taie carnea usor.
dam rulada prin ou batut si pesmet;
intr-o cratita inalta puneti tot uleiul la incins;
incet asezati rulada la prajit, o intoarceti cam la 5 minute pe toate partile pana se rumeneste frumos.
Se scoate cu doua furculite si se aseaza pe hartie absorbanta de ulei;
Numai cand este rece se taie felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din pulpa de curcan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Aperitiv cu spuma de branza

Aperitiv cu spuma de branza

1)Intinzi aluatulintr-o foaie, din acre tai cu gura unui pahar 12 cercuri, ungi formelede minitarte,

0 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive
ciuperci umplute

ciuperci umplute

Se rup cotoarele ciupercilor si se taie cuburi mici, apoi se taie la fel si rosiile si se amesteca

7 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • simha

    simha (Chef de cuisine):

    Mi-a iesit foarte bine, se paote servi si rece alaturi de o salata de cruditati. Incercati si voi. Se mai pot adauga si ciupercute innabusite cu spanac si cascaval. Oricat de simpla ar fi umplutura tot gustoasa va fi carnita de curcan!!!!!!!!

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • simha

    simha (Chef de cuisine) , 12 februarie 2011

    Ai dreptate. Se poate folosi orice bucata de carne din orice animal cu conditia sa ai de unde desface platforma. Am sa incerc si cu bucati de piept de pui si vor iesi minirulade pentru o singura portie. Multumesc.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 12 februarie 2011

    Foarte aromata si apetisanta!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

    Arata foarte bine. Cred ca se face mai bine cu piept de curcan nu cu pulpa.

Dificultate

Medie

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • 1 Kg carne de pulpa de curcan sau piept
  • 100 gr castraveti murati
  • 1 ardei gras rosu sau galben
  • 50 gr bastonase din morcov crud
  • 2 linguri muguri de pin
  • 150 gr cascaval ras
  • cateva frunze de patrunjel proaspat
  • sare
  • piper
  • pesmet
  • 1 ou intreg
  • 1 litru de ulei

Raporteaza reteta

Retete
de simha
Orez parsi

Orez parsi

O cana mare de orez cu bobul lung se spala si se fierbe 5 -8 minute. Se spala cu apa rece intr-o

1 vot    2 comentarii
20 min
Retete vegetariene
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
Salata de varza verde

Salata de varza verde

1. taiem ceapa juliene si o punem intr-o oala mare si larga impreuna cu uleiul de masline si sare; 2.

2 voturi    4 comentarii
30 min
Salate reci

simha (Chef de cuisine)

Ai dreptate. Se poate folosi orice bucata de carne din orice animal cu conditia sa ai de unde desface platforma. Am sa incerc si cu bucati de piept de pui si vor iesi minirulade pentru o singura portie. Multumesc.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Ciuperci coapte la grill