Se bat galbenusurile cu zaharul si cu zaharul vanilat, se adauga faina si la sfarsit albusul batut spuma , amestecand usor astfel incat aluatul sa nu cada.
Se unge o tava cu unt se tapeteaza cu faina, se toarna compozitia intr-un strat subtiresi se coace la un foc potrivit cca 20 minute.Cand este gata se rastoarnacu atentie pe un servet pudrat cu zahar se unge cu gem, se ruleazacu ajutorul servetului, se pudreaza cu zahar pudra si se aseaza pe un platou.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii