Se bat galbenusurile cu zaharul si cu zaharul vanilat, se adauga faina si la sfarsit albusul batut spuma , amestecand usor astfel incat aluatul sa nu cada.
Se unge o tava cu unt se tapeteaza cu faina, se toarna compozitia intr-un strat subtiresi se coace la un foc potrivit cca 20 minute.Cand este gata se rastoarnacu atentie pe un servet pudrat cu zahar se unge cu gem, se ruleazacu ajutorul servetului, se pudreaza cu zahar pudra si se aseaza pe un platou.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii