Se bat galbenusurile cu zaharul si cu zaharul vanilat, se adauga faina si la sfarsit albusul batut spuma , amestecand usor astfel incat aluatul sa nu cada.
Se unge o tava cu unt se tapeteaza cu faina, se toarna compozitia intr-un strat subtiresi se coace la un foc potrivit cca 20 minute.Cand este gata se rastoarnacu atentie pe un servet pudrat cu zahar se unge cu gem, se ruleazacu ajutorul servetului, se pudreaza cu zahar pudra si se aseaza pe un platou.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii