Se framinta toate la un loc cu apa sau cu lapte cit cuprinde coca pentru ca sa fie potrivit de tare. Se lasa la crescut ½ ora. Se coace intr-o tava unsa, fara sa se intareasca coca. Se rastoarna pe un servet umed, se intinde pe toata suprafata un piure de spanac, se ruleaza si se asaza in forma care merge la cuptor. Deasupra se toarna un sos alb si se lasa sa se rumeneasca. Se poate presara cu brinza sau cascaval ras.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii