Se bat galbenusurile cu zaharul si cu zaharul vanilat cca 30 minute, se adauga faina si la sfarsit albusul batut spuma, amestecand usor, astfel incat aluatul sa nu scada.
Se unge o tava mai mare, cu unt, margarina sau untura, se tapeteaza cu faina, se toarna compozitia intr-un strat subtire si se coace la un foc potrivit cca 20-25 minute.
Cand este gata se rastoarna cu atentie pe un servet (sau hartie) pudrat cu zahar, se unge cu gem, se ruleaza cu ajutorul servetului,si se aseaza pe un platou. Pofta buna
-cantitatea de compozitie care se pune in tava nu trebuie sa depaseasca grosimea unui deget (cca 1-1,5 cm)
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii