autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Rulada economica

Autor: Mirela Doroftei (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 februarie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mirela Doroftei (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 februarie 2008

Ingrediente
4 oua intregi, 4 linguri de zahar tos, 6 linguri de faina, 1 praf de zahar vanilat, gem sau dupa preferinta crema, zahar pudra, unt, margarina sau untura pt uns tava

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se bat galbenusurile cu zaharul si cu zaharul vanilat cca 30 minute, se adauga faina si la sfarsit albusul batut spuma, amestecand usor, astfel incat aluatul sa nu scada.
Se unge o tava mai mare, cu unt, margarina sau untura, se tapeteaza cu faina, se toarna compozitia intr-un strat subtire si se coace la un foc potrivit cca 20-25 minute.
Cand este gata se rastoarna cu atentie pe un servet (sau hartie) pudrat cu zahar, se unge cu gem, se ruleaza cu ajutorul servetului,si se aseaza pe un platou. Pofta buna


-cantitatea de compozitie care se pune in tava nu trebuie sa depaseasca grosimea unui deget (cca 1-1,5 cm)
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada economica" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tarta cu capsuni si caise

Tarta cu capsuni si caise

Se bat ouale cu praful de sare si zaharul foarte bine,apoi se adauga margarina si mirodeniile,iar

7 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Placinta cu branza aromata/Pasca fara aluat

Placinta cu branza aromata/Pasca fara aluat

Foile de placinta se scot de la congelator cu 1-2 ore inainte. Branza se piseaza cu furculita si

12 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 4 oua intregi
  • 4 linguri de zahar tos
  • 6 linguri de faina
  • 1 praf de zahar vanilat
  • gem sau dupa preferinta crema
  • zahar pudra
  • unt
  • margarina sau untura pt uns tava

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele

Mod de preparare pentru branza de vaci dulce: Se strecoara laptele si se pune intr-o oala la prins, se lasa cam doua zile, dupa care

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate

Kulajul este un desert foarte gustos si aromat, el fiind de origine din Palestina, mai exact din orasul Nablus. Foile pentru kulaj sunt

6 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Rubarba cu crema custard