Ingrediente
600g.carne tocata de porc,, 4 felii de paine,, 4 morcovi,, 2 cepe,, 12 oua,, lapte ,, 4 linguri ulei,, 100g.pesmet ,, sare,, piper,, 1 lingura Vegeta
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
0 voturi
Mod de preparare
2. Celelalte oua se fierb tari, la fel si morcovii, apoi se taie in rondele, se amesteca cu sare si piper.
3. Se intinde carnea tocata pe o folie de aluminiu unsa cu ulei si presarata cu pesmet, se pune peste amestecul de oua si morcovi, se ruleaza, se infasoara in folie si se pune intr-o tava cu ulei si se da la cuptor pentru 35 minute. Se scoate din folie si se mai lasa 10 minute ca sa se rumeneasca.
4. Se scoate din tava, se lasa sa se raceasca putin, se taie felii si se serveste cu garnitura dupa dorinta si un vin rosu sec.