1 Într-o craticioara, se incinge uleiul de masline la foc mic. Se adauga ceapa verde si usturoiul si se prajesc 3 minute sau pâna când ceapa e frageda. Se trece amestecul intr-un castron mare.
2 Se incalzeste cuptorul În prealabil la 180°C. Într-un robot de bucatarie se pun carnea de porc si carnea de vita si se toaca marunt. Se pune carnea in castronul cu amestecul de ceapa verde. Se adauga orezul, pasta de rOSii, mararul, menta, coaja de lamâie, oregano, sarea si 2 linguri de apa. Se amesteca bine.
3 Se pune jumatate din amestecul de carne Într-o tava de copt, din metal, de 22x11 cm. Se presara cu branza feta si apoi se pune restul de amestec de carne. Se loveste tava de masa de lucru de câteva ori ca Sa se aseze amestecul.
4 Se coace 25 de minute sau pâna când sucurile curg usor când se Înteapa rulada cu o scobitoare. Se serveste fierbinte, calda sau rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii