Desfaci muschiul, il bati sa obtii o foaie de marimea unei tavi.
Umplutura: calesti ceapa. Dai pe masina carnea, painea si costita, adaugi ceapa, ouale,condimentezi.Asezi umplutura in strat uniform peste foaia de muschi.Peste umplutura presari felii de masline,peste care asezi feliile de cascaval sau branza topita.Intr-unul din capate, pe lungimea foii asezi batoane de ardei rosu de 1 cm grosime. Numai in capat.Rulezi, prinzi cu scobitori,asezi in tava de chec unsa cu ulei, dai la cuptorul incins pentru aproximativ o ora si 20 min (in functie de cuptor). La jumatatea perioadei e bine sa intorci daca ai posibilitatea.Lasi sa se raceasca pe un gratar, tai felii si servesti la aperitiv. Dupa imaginatie, poti folosi si alte ingrediente la umplutura.Poti sa invelesti in folie de aluminiu si nu mai e nevoie de scobitori.Scoti folia inainte sa se raceasca.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii