autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Rulada gustoasa

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Ingrediente
1 kg muschi de porc, 200 g carne de vita, 100 g costita, 2 oua, o felie de paine muiata in lapte, o ceapa, ulei pentru prajit, 200 g cascaval feliat sau branza topita, 1 ardei rosu, 200 g masline feliate, condimente

Dificultate: Medie Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Desfaci muschiul, il bati sa obtii o foaie de marimea unei tavi.
Umplutura: calesti ceapa. Dai pe masina carnea, painea si costita, adaugi ceapa, ouale,condimentezi.Asezi umplutura in strat uniform peste foaia de muschi.Peste umplutura presari felii de masline,peste care asezi feliile de cascaval sau branza topita.Intr-unul din capate, pe lungimea foii asezi batoane de ardei rosu de 1 cm grosime. Numai in capat.Rulezi, prinzi cu scobitori,asezi in tava de chec unsa cu ulei, dai la cuptorul incins pentru aproximativ o ora si 20 min (in functie de cuptor). La jumatatea perioadei e bine sa intorci daca ai posibilitatea.Lasi sa se raceasca pe un gratar, tai felii si servesti la aperitiv. Dupa imaginatie, poti folosi si alte ingrediente la umplutura.Poti sa invelesti in folie de aluminiu si nu mai e nevoie de scobitori.Scoti folia inainte sa se raceasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada gustoasa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de porc portionata

Piftie de porc portionata

Se curata bine si se spala carnea. Daca are urme de par, o mai parliti la aragaz si radeti cu cutitul. Puneti

69 voturi    9 comentarii
4h
Aperitive cu carne
Bucatele de muschi file in crusta de paine

Bucatele de muschi file in crusta de paine

Pregatiti coca de paine: dizolvati drojdia in laptele caldut indulcit cu o lingurita de zahar, puneti

1 vot    0 comentarii
2h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine):

    Umplutura difera in functie de ingredientele ce le gasim la idemana in frigider. Morcov,costita sau bacon,ciuperci

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

    Super reteta, felicitari.

Dificultate

Medie

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg muschi de porc
  • 200 g carne de vita
  • 100 g costita
  • 2 oua
  • o felie de paine muiata in lapte
  • o ceapa
  • ulei pentru prajit
  • 200 g cascaval feliat sau branza topita
  • 1 ardei rosu
  • 200 g masline feliate
  • condimente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
dicarmencitta1957

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Super reteta, felicitari.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu carne