autor:

anuta

» » Prajituri

Rulada in manta delicioasa

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 februarie 2016

Ingrediente
5 oua,125 g zahar,100g faina,50 g amidon de porumb,30 ml ulei,un praf de sare, umplutura100 g ciocolata alba+3 linguri de smantana,6 linguri dulceata de cirese amare, mantaua delicioasa100 g ciocolata alba+2 linguri de smantana

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1.Se prepara blatul batand bine albusurile cu un praf de sarea apoi cu zaharul,pana se intaresc.Galbenusurile se freaca un pic cu uleiul apoi se incorporeaza in albusuri.Se cerne faina amestecata cu amidonul si se toarna in compozitie.Se rastoarna aluatul intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt si se da la cuptor cca 20 de minute,la foc potrivit.
Se desprinde blatul copt de pe hartie,cu lama unui cutit si se lasa la racit.
2.Se topeste ciocolata alba la bain marin impreuna cu cele 3 linguri de smantana apoi se intinde uniform pe blatul rece .Deasupra setoarna dulceata de cirese amare si apoi se ruleaza strans,ajutandu-ne de hartia de copt.
3.Pentru glazura se topeste ciocolata la bain marin impreuna cu cele 2 linguri de smantana apoi se toarna calda deasupra ruladei si se da la frigider cel putin o ora inainte de a felia rulada.Se decoreaza cu cateva lingurite de dulceata de cirese amare!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada in manta delicioasa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Ruladã de portocale

Ruladã de portocale

Este o retetã simplã dar parfumatã si plinã de savoare. Am folosit suc natural din portocale

5 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura Brumarel

Prajitura Brumarel

Am pregătit o prajitură cu foi de pişcot, cremă de brânză cu ciocolată şi ness, decorată

1 vot    2 comentarii
2h 15 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 5 oua,125 g zahar,100g faina,50 g amidon de porumb,30 ml ulei,un praf de sare
  • umplutura100 g ciocolata alba+3 linguri de smantana,6 linguri dulceata de cirese amare
  • mantaua delicioasa100 g ciocolata alba+2 linguri de smantana

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura desteapta cu dovleac Prajitura desteapta cu dovleac

Dovleacul a fost spalat, sters cu prosop de bucatarie, taiat in felii groase, scos miezul cu samburi si copt in tava tapetata cu hartie

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Guguluf de toamna cu dovleac si pere Guguluf de toamna cu dovleac si pere

Se spala perele, se usuca cu prosop de bucatarie, se scot semintele si coditele si se taie in felii grose de aproximativ 0,5 cm. Adica

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Cozonac moldo-ardelenesc