Rulada invelita in bacon

Punem intr-un vas carnea tocata de vita.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Rulada invelita in bacon

Ingrediente

  • 250 gr. bacon feliat
  • 500 gr. carne tocata de vita
  • 500 gr. carne tocata de porc
  • o legatura de patrunjel verde
  • o legatura de ceapa verde
  • 8 oua
  • 1 ardei gras rosu
  • 20 gr piper macinat
  • 50 gr condimente
  • sare dupa gust
  • ierburi aromate (tarhon)
  • 1 capatana de usturoi
  • 4 cepe mari
  • 20 gr. boia de ardei iute

Mod de preparare

Punem intr-un vas carnea tocata de vita si de porc, peste carne adaugam 3 oua crude, patrunjelul tocat marunt, ceapa tocata marunt, atat cea uscata, cat si cea verde, usturoiul tocat marunt, condimente, piper, sare dupa gust, tarhon si boia de ardei iute si le amestecam foarte bine.

Asezam in tava de copt, hartie de copt si peste hartie, asezam frumos felii de bacon, jumatate sa fie in tava si jumatate sa fie in afara tavii, peste feliile bacon punem jumatate din compozitie si la mijloc, vom aseza 5 oua fierte si langa oua, asezam felii subtiri de ardei gras rosu, apoi adaugam si cealalta jumatate de compozitie si adunam feliile de bacon peste compozitie, apoi acoperim rulada cu hartie de copt si dam tava la cuptor , la foc potrivit, pentru circa o ora, dupa care vom dezveli rulada sa se rumeneasca frumos baconul, mai lasam cateva minute si oprim focul. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...

Gutui coapte cu sirop de vin rosu
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise