Rulada invelita in bacon

Punem intr-un vas carnea tocata de vita.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Rulada invelita in bacon

Ingrediente

  • 250 gr. bacon feliat
  • 500 gr. carne tocata de vita
  • 500 gr. carne tocata de porc
  • o legatura de patrunjel verde
  • o legatura de ceapa verde
  • 8 oua
  • 1 ardei gras rosu
  • 20 gr piper macinat
  • 50 gr condimente
  • sare dupa gust
  • ierburi aromate (tarhon)
  • 1 capatana de usturoi
  • 4 cepe mari
  • 20 gr. boia de ardei iute

Mod de preparare

Punem intr-un vas carnea tocata de vita si de porc, peste carne adaugam 3 oua crude, patrunjelul tocat marunt, ceapa tocata marunt, atat cea uscata, cat si cea verde, usturoiul tocat marunt, condimente, piper, sare dupa gust, tarhon si boia de ardei iute si le amestecam foarte bine.

Asezam in tava de copt, hartie de copt si peste hartie, asezam frumos felii de bacon, jumatate sa fie in tava si jumatate sa fie in afara tavii, peste feliile bacon punem jumatate din compozitie si la mijloc, vom aseza 5 oua fierte si langa oua, asezam felii subtiri de ardei gras rosu, apoi adaugam si cealalta jumatate de compozitie si adunam feliile de bacon peste compozitie, apoi acoperim rulada cu hartie de copt si dam tava la cuptor , la foc potrivit, pentru circa o ora, dupa care vom dezveli rulada sa se rumeneasca frumos baconul, mai lasam cateva minute si oprim focul. Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure