Punem intr-un vas carnea tocata de vita.
Punem intr-un vas carnea tocata de vita si de porc, peste carne adaugam 3 oua crude, patrunjelul tocat marunt, ceapa tocata marunt, atat cea uscata, cat si cea verde, usturoiul tocat marunt, condimente, piper, sare dupa gust, tarhon si boia de ardei iute si le amestecam foarte bine.
Asezam in tava de copt, hartie de copt si peste hartie, asezam frumos felii de bacon, jumatate sa fie in tava si jumatate sa fie in afara tavii, peste feliile bacon punem jumatate din compozitie si la mijloc, vom aseza 5 oua fierte si langa oua, asezam felii subtiri de ardei gras rosu, apoi adaugam si cealalta jumatate de compozitie si adunam feliile de bacon peste compozitie, apoi acoperim rulada cu hartie de copt si dam tava la cuptor , la foc potrivit, pentru circa o ora, dupa care vom dezveli rulada sa se rumeneasca frumos baconul, mai lasam cateva minute si oprim focul. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii