Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 ianuarie 2017

Ingrediente
250 gr. bacon feliat, 500 gr. carne tocata de vita, 500 gr. carne tocata de porc, o legatura de patrunjel verde, o legatura de ceapa verde, 8 oua, 1 ardei gras rosu, 20 gr piper macinat, 50 gr condimente , sare dupa gust, ierburi aromate (tarhon), 1 capatana de usturoi, 4 cepe mari , 20 gr. boia de ardei iute

Dificultate: Medie Timp: 2h

11 voturi

Mod de preparare

Punem intr-un vas carnea tocata de vita si de porc, peste carne adaugam 3 oua crude, patrunjelul tocat marunt, ceapa tocata marunt, atat cea uscata, cat si cea verde, usturoiul tocat marunt, condimente, piper, sare dupa gust, tarhon si boia de ardei iute si le amestecam foarte bine.

Asezam in tava de copt, hartie de copt si peste hartie, asezam frumos felii de bacon, jumatate sa fie in tava si jumatate sa fie in afara tavii, peste feliile bacon punem jumatate din compozitie si la mijloc, vom aseza 5 oua fierte si langa oua, asezam felii subtiri de ardei gras rosu, apoi adaugam si cealalta jumatate de compozitie si adunam feliile de bacon peste compozitie, apoi acoperim rulada cu hartie de copt si dam tava la cuptor , la foc potrivit, pentru circa o ora, dupa care vom dezveli rulada sa se rumeneasca frumos baconul, mai lasam cateva minute si oprim focul. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada invelita in bacon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
rulada de pui invelita in bacon

rulada de pui invelita in bacon

se ia fiecare pulpa, se bate cu ciocanul de snitel, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se umple

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Prajitura cu crema de branza invelita cu fructe de padure

Prajitura cu crema de branza invelita cu fructe de padure

Separam ouale, albusurile le batem spuma cu un praf de sare, iar cand au inceput sa se intareasca,

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

11 voturi

Ingrediente

  • 250 gr. bacon feliat
  • 500 gr. carne tocata de vita
  • 500 gr. carne tocata de porc
  • o legatura de patrunjel verde
  • o legatura de ceapa verde
  • 8 oua
  • 1 ardei gras rosu
  • 20 gr piper macinat
  • 50 gr condimente 
  • sare dupa gust
  • ierburi aromate (tarhon)
  • 1 capatana de usturoi
  • 4 cepe mari 
  • 20 gr. boia de ardei iute

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

175 voturi    38 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

4 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Costite de ied Costite de ied

Se spala bine costitele de ied. Le lasam sa se scurga. Punem sare, piper, oregano, coniac mustar si usturoi tocat in bol si amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Retete de Pasti
Cozonac moldovenesc cu crema de nuca si ciocolata Cozonac moldovenesc cu crema de nuca si ciocolata

Acesta reteta o facem de ani de zile, dupa cum vedeti, nu are prea multe oua si nici zahar. Secretul in a obtine un cozonac pufos si

2 voturi    0 comentarii
3h 45 min
Retete de Pasti
Pasca fara aluat cu merisoare