Punem intr-un vas carnea tocata de vita.
Punem intr-un vas carnea tocata de vita si de porc, peste carne adaugam 3 oua crude, patrunjelul tocat marunt, ceapa tocata marunt, atat cea uscata, cat si cea verde, usturoiul tocat marunt, condimente, piper, sare dupa gust, tarhon si boia de ardei iute si le amestecam foarte bine.
Asezam in tava de copt, hartie de copt si peste hartie, asezam frumos felii de bacon, jumatate sa fie in tava si jumatate sa fie in afara tavii, peste feliile bacon punem jumatate din compozitie si la mijloc, vom aseza 5 oua fierte si langa oua, asezam felii subtiri de ardei gras rosu, apoi adaugam si cealalta jumatate de compozitie si adunam feliile de bacon peste compozitie, apoi acoperim rulada cu hartie de copt si dam tava la cuptor , la foc potrivit, pentru circa o ora, dupa care vom dezveli rulada sa se rumeneasca frumos baconul, mai lasam cateva minute si oprim focul. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii