Cremvustii fierti se curata de pielita si se taie marunt.
Ceapa si gogosarul se taie fasii subtiri iar branza se faramiteaza. Ouale se bat bine si li se adauga putina sare si piper.
Intr-un bol se amesteca bine cremvustii cu branza, ciupercile, ceapa, gogosarul, fasolea verde si pasta de ardei. La sfarsit se adauga ouale batute, lasand de o parte putin ou cu care vom unge foile deasupra.
Cele 12 foi de placinta se impart in doua.In primele 6 foi neunse se pune 1/2 din compozitia rezultata, se ruleaza si se pune intr-o forma de chec in care am pus foaie de copt pe care am uns-o cu putin unt.La fel procedam si cu celelalte foi si 1/2 compozitia ramasa.
Ruladele le ungem cu ou si le dam la cuptorul dinainte incalzit la 185 grade. Le lasam acolo pina cand prind o crusta frumoasa maronie deasupra.
Lasam ruladele sa se raceasca in forma de chec, apoi putem sa taiem rulada felii.
Pofta mare !
Incanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasaCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii