autor:

Sidy

» » , , , Aperitive, Aperitive, Aperitive, Aperitive

Rulada Kazacioc

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 octombrie 2009

Ingrediente
1 pachet foi de placinta, 2 cremvusti, 200 g branza de oaie, 1 cutie ciuperci taiate, 3 oua, 1/2 ceapa, 1 gogosar, 200 g fasole verde, 2 linguri pasta de ardei, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Cremvustii fierti se curata de pielita si se taie marunt.
Ceapa si gogosarul se taie fasii subtiri iar branza se faramiteaza. Ouale se bat bine si li se adauga putina sare si piper.
Intr-un bol se amesteca bine cremvustii cu branza, ciupercile, ceapa, gogosarul, fasolea verde si pasta de ardei. La sfarsit se adauga ouale batute, lasand de o parte putin ou cu care vom unge foile deasupra.
Cele 12 foi de placinta se impart in doua.In primele 6 foi neunse se pune 1/2 din compozitia rezultata, se ruleaza si se pune intr-o forma de chec in care am pus foaie de copt pe care am uns-o cu putin unt.La fel procedam si cu celelalte foi si 1/2 compozitia ramasa.
Ruladele le ungem cu ou si le dam la cuptorul dinainte incalzit la 185 grade. Le lasam acolo pina cand prind o crusta frumoasa maronie deasupra.
Lasam ruladele sa se raceasca in forma de chec, apoi putem sa taiem rulada felii.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada Kazacioc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Miniclatite dietetice cu tărâţe de ovaz

Miniclatite dietetice cu tărâţe de ovaz

Se amesteca branza cu ouale si iaurtul, se adauga condimente dupa gust, taratele de ovaz si se amesteca

6 voturi    4 comentarii
10 min
Aperitive cu oua
Oua in purgatoriu

Oua in purgatoriu

Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Ardeiul se curata de cotor si seminte, se spala si

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Un aperitiv interesant!Bravo!

  • panseluta

    panseluta (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010

    buna idee de aperitiv

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

    Bun,bun,super bun...

    • Adrian

      Adrian (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

      Bun de incercat

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

      Incă una din ruladele tale foarte bune!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

      FOARTE FOARTE BUNA RULADA ASTA. IMI LASA GURA APA

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet foi de placinta
  • 2 cremvusti
  • 200 g branza de oaie
  • 1 cutie ciuperci taiate
  • 3 oua
  • 1/2 ceapa
  • 1 gogosar
  • 200 g fasole verde
  • 2 linguri pasta de ardei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

mirey (Chef de cuisine)

Un aperitiv interesant!Bravo!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
icre crap