autor:

Kokodily_Koko

» » Aperitive

Rulada mozaic din carne tocata

Autor: Kokodily_Koko (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 20 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Kokodily_Koko (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 20 ianuarie 2014

Ingrediente
300 g carne de vita sau vitel, 1 ou, 2 cartofi, 2 morcovi, 1 lingurita usturoi pisat, 2 felii franzela, 2 linguri ulei (preferabil ulei de masline), cimbru, tarhon, patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Dai carnea de 2-3 ori prin masina de tocat impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa, apoi amesteci carnea tocata cu oul, zeama de usturoi, cimbru, tarhon si patrunjel verde tocat.



Framanti bine si stropesti cu putina apa calda, sa se lege bine. Cureti si speli morcovul, il tai felii pe care le fierbi in apa cu sare. Cureti si speli cartofii, ii tai cubulete si ii fierbi separat. Adaugi cuburile de cartofi in compozitia de rulada si amesteci usor, sa nu se sfarame cartofii. Intinzi compozitia pe o folie de aluminiu si asezi feliile de morcov la mijloc, apoi ii dai forma de rulada, strangand folia.



Pui rulada intr-o tava cu ulei si cateva linguri de apa calda, apoi dai tava la cuptor, la foc potrivit. Ai grija sa fie bine patrunsa, dar sa se rumeneasca doar putin.



Se serveste rece, ca aperitiv, sau calda, ca fel principal la masa, cu garnitura de legume si salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada mozaic din carne tocata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Degetele din ficatel si slaninuta

Degetele din ficatel si slaninuta

Am spălat ficăţeii de pui, după care i-am curăţat. Apoi am luat câte o bucăţică de ficat

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pogacele cu jumari

Pogacele cu jumari

Macinam jumarile si le amestecam cu sare si piper.Intr-un castron punem drojdia,1 lingurita de zahar,putin

5 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mariana Miu , 01 aprilie 2015

    Ce fel de reteta cind am publicat.??? Nu cred asta ca Nam atins

  • Fara foto

    Ileana Grec , 31 martie 2015

    Pofta buna

  • Fara foto

    Constandina Firu , 29 ianuarie 2014

    FOARTE BUNA SI POFTA BUNA!

    • Fara foto

      Maria Miu , 29 ianuarie 2014

      yyuuuummm adica e delicipasa crge saliva ca mi sa facut pofta nam facut asta asa ceva niciodata meriti tu

    • Viorica_Ilut

      Viorica_Ilut (Maestru bucatar) , 23 ianuarie 2014

      imi place

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

8 voturi

Ingrediente

  • 300 g carne de vita sau vitel
  • 1 ou
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 lingurita usturoi pisat
  • 2 felii franzela
  • 2 linguri ulei (preferabil ulei de masline)
  • cimbru
  • tarhon
  • patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Viorica_Ilut

Viorica_Ilut (Maestru bucatar)

imi place

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Chiftelute cu morcov ras