autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Rulada nuca de cocos

Autor: Elena Madalina Anghelescu (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elena Madalina Anghelescu (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 ianuarie 2006

Ingrediente
1. Crema maro: 1,250 gr biscuiti de cacao, 4 linguri de cacao, 14 linguri zahar pudra, 2 cani lapte, mirodenii, 2. Crema alba: 2 pachete de unt(400 gr), 2 pachete nuca de cocos(400gr), 14 linguri zahar pudra

Dificultate: Ridicata Timp: 1h

16 voturi

Mod de preparare

1. Biscuitii macinati, zahar, cacao, laptele,mirodeniile se omogenizeaza si se formeaza o crema de consistenta unui aluat.
2. Pentru crema alba se bat spuma zaharul, untul si nuca de cocos.
Aluatul 1. se intinde (ca o foaie de placinta) pe un ceolofan uns cu putin ulei, peste care se pune crema alba. Se intinde si se ruleaza, se acopera in ceolofan ca un salam. Se pune la frigider.l
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rulada de biscuiti cu nuca de cocos

Rulada de biscuiti cu nuca de cocos

1. Se macina biscuitii, se dau prin masina de tocat sau se sfarama cu sucitorul. Dupa aceea se amesteca

17 voturi    5 comentarii
1h
Prajituri
Rulada cu nuca de cocos

Rulada cu nuca de cocos

Se pun pe foc, intr-o cratita, 2ooml.de lapte cu 200 gr. de zahar si 2-3 lg. de cacao. Se amesteca

12 voturi    6 comentarii
30 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h

16 voturi

Ingrediente

  • 1. Crema maro: 1,250 gr biscuiti de cacao
  • 4 linguri de cacao
  • 14 linguri zahar pudra
  • 2 cani lapte
  • mirodenii
  • 2. Crema alba: 2 pachete de unt(400 gr)
  • 2 pachete nuca de cocos(400gr)
  • 14 linguri zahar pudra

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Kataif