autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Rulada nuca de cocos

Autor: Elena Madalina Anghelescu (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elena Madalina Anghelescu (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 ianuarie 2006

Ingrediente
1. Crema maro: 1,250 gr biscuiti de cacao, 4 linguri de cacao, 14 linguri zahar pudra, 2 cani lapte, mirodenii, 2. Crema alba: 2 pachete de unt(400 gr), 2 pachete nuca de cocos(400gr), 14 linguri zahar pudra

Dificultate: Ridicata Timp: 1h

16 voturi

Mod de preparare

1. Biscuitii macinati, zahar, cacao, laptele,mirodeniile se omogenizeaza si se formeaza o crema de consistenta unui aluat.
2. Pentru crema alba se bat spuma zaharul, untul si nuca de cocos.
Aluatul 1. se intinde (ca o foaie de placinta) pe un ceolofan uns cu putin ulei, peste care se pune crema alba. Se intinde si se ruleaza, se acopera in ceolofan ca un salam. Se pune la frigider.l
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rulada cu nuca de cocos

Rulada cu nuca de cocos

Se pun pe foc, intr-o cratita, 2ooml.de lapte cu 200 gr. de zahar si 2-3 lg. de cacao. Se amesteca

12 voturi    6 comentarii
30 min
Prajituri
Rulada de biscuiti cu nuca de cocos

Rulada de biscuiti cu nuca de cocos

1. Se macina biscuitii, se dau prin masina de tocat sau se sfarama cu sucitorul. Dupa aceea se amesteca

22 voturi    5 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h

16 voturi

Ingrediente

  • 1. Crema maro: 1,250 gr biscuiti de cacao
  • 4 linguri de cacao
  • 14 linguri zahar pudra
  • 2 cani lapte
  • mirodenii
  • 2. Crema alba: 2 pachete de unt(400 gr)
  • 2 pachete nuca de cocos(400gr)
  • 14 linguri zahar pudra

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Trandafiri cu spuma de vanilie