autor:

Sidy

» » , , Aperitive, Aperitive, Aperitive

Rulada Paradis

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 septembrie 2009

Ingrediente
60 gr unt, 60 gr faina, 300 gr lapte, 4 oua, 200 gr branza moale, 50 gr parmezan, o mana masline, 150 gr mortadella(orice mezel e bun), 50 gr cascaval taiat cubulete mici, marar,patrunjel sau ce verdeata vreti voi, ardei rosu cubulete mici, 50 gr smantana groasa

Dificultate: Medie Timp: 1h

20 voturi

Mod de preparare

Facem un sos bechamel din unt,faina,lapte,astfel:
topim untul la foc mic, adaugam toata faina si amestecam sa nu se formeze cocoloase apoi adaugam laptele rece treptat si amestecam.
O lasam pe foc sa se lege bine,o dam la o parte si asteptam sa se raceasca.
Pana se raceste sosul facem crema de branza.
Mixam branza cu smantana,cubuletele de cascaval,verdeata,mortadella,ardeii,maslinele, pana se transforma in crema, o bagam la figider.
Separam albusurile de galbenusuri. Adaugam galbenusurile pe rand in sosul bechamel rece si mixam dupa ce am incorporat toate galbenusurile adaugam treptat albusul batut bat si amestecam de jos in sus pana se inglobeaza tot albusul,punem aluatul in tava de cuptor tapetata cu unt si hartie copt,pudram cu parmezanul ras aluatul si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru maxim 30 minute.
Dupa 30 minute o scoatem, o ungem(cat e calda cu crema )si o rulam,o punem in folie aluminiu si o dam la rece 2-3 ore...

PS. Reteta o am, dupa cum ii zice si in titlu, de la Paradis , careia ii multumesc frumos !!!
Daca tineti rulada la frigider de azi pina maine, arata mult mai bine ! Se taie si mai usor...
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada Paradis" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Se face o omleta din cele 2 oua. Dupa ce este gata omleta o punem pe o farfurie si punem peste ea

10 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Omleta cu cascaval

Omleta cu cascaval

Se bat ouale, se adauga sarea, piperul si boiaua dupa gust si se pun intr-o tigaie cu putin ulei.

7 voturi    7 comentarii
10 min
Aperitive cu oua
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 16 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Hutanu Vera Constantina , 08 aprilie 2015

    Arata f bine.O sa incerc si eu

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    Cred ca este o bunatate !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Arata foarte bine!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2010

      Arata grozav !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      E foarte frumoasa! Imi place tare cum arata.

    • Adrian

      Adrian (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

      Felicitari pentru reteta si prezentare !

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

      Nu ştiu cum mi-a scăpat până astăzi? Sigur am văzut-o mai de mult. Foarte bună şi gustoasă.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

      ft buna rulada!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

      Bun,bun,super bun...

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009

      buna,demna de retinut si salvat pentru proxima petrecere.felicitari

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009

      buna,demna de retinut si salvat pentru proxima petrecere.felicitari

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

      10 cu felicitari! Frumoasa prezentare si delicata rulada.

    • Fara foto

      Dana , 28 septembrie 2009

      Felicitari dna Sidy! in sfarsit vad si eu la ce temperatura trebuie preincalzit cuptorul, ca de obicei nimeni nu face referire la acest lucru pe forum si este foarte important din puncul meu de vedere :)

    • Alina

      Alina (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2009

      Interesanta combinatie! Merita incercata.

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2009

      Este o rulada interesanta si gustoasa. Felicitari, arata super!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2009

      Imi plac tare mult ruladele...........sunt si aspectoase si gustoase.............felicitari Sidy.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

20 voturi

Ingrediente

  • 60 gr unt
  • 60 gr faina
  • 300 gr lapte
  • 4 oua
  • 200 gr branza moale
  • 50 gr parmezan
  • o mana masline
  • 150 gr mortadella(orice mezel e bun)
  • 50 gr cascaval taiat cubulete mici
  • marar,patrunjel sau ce verdeata vreti voi
  • ardei rosu cubulete mici
  • 50 gr smantana groasa

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mic dejun pentru Mateea (1)
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania