autor:

Sidy

» » , , , Aperitive, Aperitive, Aperitive, Aperitive

Rulada pentru Paste

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2010

Ingrediente
Pentru blat:, , 500 ml lapte fiert, 5 oua, 5-6 linguri faina, 80 g unt, 100 g masline negre rondele, patrunjel verde, sare, piper, , Pentru umplutura:, , 400 g branza cu smantana, 150 g sunca, ardei gras ( 2 culori)3 linguri maioneza, 2 oua fierte, 2 linguri maioneza, sare, piper, cozi de ceapa verde

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Mixam bine de tot ouale, adaugam untul taiat cubulete, faina, condimentele si la sfarsit subtiem compozitia cu laptele.
Tapetam o tava cu hartie de copt, pe care o ungem cu putin unt.Rasturnam blatul si aranjam rondelele de masline bine scurse , cat mai aliniate.Presaram patrunjelul verde deasupra , apoi dam tava la cuptorul dinainte incalzit si lasam sa se intareasca blatul, avand grija sa nu se arda.
Sunca si ardeii ii taiem in fasii iar frunzele de ceapa le spalam si le lasam la scurs.
Branza cu smantana o amestecam bine cu maioneza, ouale razuite, sare si piper.
Dupa ce s-a copt blatul il scoatem din tava cu hartie cu tot si il rulam intr-un prosop de bucatarie umed si il lasam sa se raceasca.
Cand s-a racit il derulam , scoatem hartia de copt si intindem bine crema de branza.
Deasupra asezam fasiile de sunca, de ardei colorati si cozile de ceapa verde. Rulam cat mai strans rulada pe care o lasam in prosopul rulat sau intr-o folie la rece, in frigider, cateva ore. Deabia dupa aceea o taiem si o aranjam pe platou.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada pentru Paste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
OMLETA TARANEASCA

OMLETA TARANEASCA

Se caleste ceapa si ardeiul, taiata cubulete, apoi se pun si carnatii. Se pune branza rasa. Dupa

12 voturi    1 comentariu
10 min
Aperitive cu oua
Omleta cu cartofi

Omleta cu cartofi

Cartoful curatat,spalat,taiat cubulete mici,se pune la fiert cu putina sare5-6min,dupa care scurs,se

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 31 iulie 2010

    O bunatate !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

    Arata foarte frumos.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

    Foarte aromata si apetisanta!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

      Imi place rulada a de Pasti!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 500 ml lapte fiert
  • 5 oua
  • 5-6 linguri faina
  • 80 g unt
  • 100 g masline negre rondele
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • Pentru umplutura:
  • 400 g branza cu smantana
  • 150 g sunca
  • ardei gras ( 2 culori)3 linguri maioneza
  • 2 oua fierte
  • 2 linguri maioneza
  • sare
  • piper
  • cozi de ceapa verde

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Snitele din soia