Mixam bine de tot ouale, adaugam untul taiat cubulete, faina, condimentele si la sfarsit subtiem compozitia cu laptele.
Tapetam o tava cu hartie de copt, pe care o ungem cu putin unt.Rasturnam blatul si aranjam rondelele de masline bine scurse , cat mai aliniate.Presaram patrunjelul verde deasupra , apoi dam tava la cuptorul dinainte incalzit si lasam sa se intareasca blatul, avand grija sa nu se arda.
Sunca si ardeii ii taiem in fasii iar frunzele de ceapa le spalam si le lasam la scurs.
Branza cu smantana o amestecam bine cu maioneza, ouale razuite, sare si piper.
Dupa ce s-a copt blatul il scoatem din tava cu hartie cu tot si il rulam intr-un prosop de bucatarie umed si il lasam sa se raceasca.
Cand s-a racit il derulam , scoatem hartia de copt si intindem bine crema de branza.
Deasupra asezam fasiile de sunca, de ardei colorati si cozile de ceapa verde. Rulam cat mai strans rulada pe care o lasam in prosopul rulat sau intr-o folie la rece, in frigider, cateva ore. Deabia dupa aceea o taiem si o aranjam pe platou.
Pofta mare !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii