autor:

andreutza

» » , , , , Aperitive, Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Rulada picanta

Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 februarie 2010

Ingrediente
Pentru aluat:, 75 g faina, 2 oua, 100 ml smantana, 1 praf de copt, Pentru unplutura:, 2 oua, 200 g creier de vita fiert, 2 fire ceapa verde, 1 morcov fiert, 1 gogosar murat, 1 lg mustar, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 25 min

1 vot

Mod de preparare

1)Amesteci gabenusele cu smantana, apoi cu galbenusurile batute spuma si cu faina cernuta cu praful de copt. Torni compozitia intr-o forma tapetata cu folie de copt. Dai la cuptor 10 minute.
2)Amesteci ouale batute, creierul fiert taiat bucatele, morcovul , gogosarul si ceapa taiate rondele sau cubulete, mustarul, sare si piper(macinat si boabe), dupa preferinta.
3)Intinzi unplutura pe blat rulezi si introduci din nou in cuptor, pentru inca 10 minute.
4)Tai rulada felii si o sevesti cat este calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada picanta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza cu masline la cuptor

Varza cu masline la cuptor

Se toaca varza. Se taie rondele ceapa si maslinele. Se curata cartofii, se spala si se taie felii.

4 voturi    3 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rosti de cartofi

Rosti de cartofi

Razuim cartofii pe razatoarea cu ochiuri mari. Amestecam cartofii cu sare si ii lasam 5 minute, apoi

11 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    Cred ca e un deliciu

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    Bun,bun,bun...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    Bun,bun,bun...,pacat ca nu sunt fotografiile mai clare...

Dificultate

Medie

Timp

1h 25 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 75 g faina
  • 2 oua
  • 100 ml smantana
  • 1 praf de copt
  • Pentru unplutura:
  • 2 oua
  • 200 g creier de vita fiert
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 morcov fiert
  • 1 gogosar murat
  • 1 lg mustar
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de andreutza
Merluciu cu maioneza

Merluciu cu maioneza

Pui pestele spalat la fiert in apa sarata, inpreuna cu morcovii, curatati si spalati. Scoti pestele

1 vot    6 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste
Varza dulce cu smantana

Varza dulce cu smantana

Cureti varza de foile exterioare si o toci. O presari cu sare si o lasi 15 minute . Apoi o presezi

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecel cu smantana

Dovlecel cu smantana

Cureti dovleci de coaja si ii tai pe lung in felii de 1/2cm. Presari feliile cu sare si le lasi

0 voturi    0 comentarii
3h 10 min
Fripturi

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Cred ca e un deliciu

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor