autor:

andreutza

» » , , , , Aperitive, Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Rulada picanta

Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 februarie 2010

Ingrediente
Pentru aluat:, 75 g faina, 2 oua, 100 ml smantana, 1 praf de copt, Pentru unplutura:, 2 oua, 200 g creier de vita fiert, 2 fire ceapa verde, 1 morcov fiert, 1 gogosar murat, 1 lg mustar, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 25 min

1 vot

Mod de preparare

1)Amesteci gabenusele cu smantana, apoi cu galbenusurile batute spuma si cu faina cernuta cu praful de copt. Torni compozitia intr-o forma tapetata cu folie de copt. Dai la cuptor 10 minute.
2)Amesteci ouale batute, creierul fiert taiat bucatele, morcovul , gogosarul si ceapa taiate rondele sau cubulete, mustarul, sare si piper(macinat si boabe), dupa preferinta.
3)Intinzi unplutura pe blat rulezi si introduci din nou in cuptor, pentru inca 10 minute.
4)Tai rulada felii si o sevesti cat este calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada picanta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi la cuptor cu rozmarin

Cartofi la cuptor cu rozmarin

Se curata cartofii, se spala bine, se taie bucati mari si se pun pe foc intr-o oala cu apa si ceva

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Legume umplute

Legume umplute

Punem orezul la fiert in trei cani de apa. Curatam, spalam si tocam marunt ceapa si ardeiul. Ciupercile

4 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    Cred ca e un deliciu

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    Bun,bun,bun...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    Bun,bun,bun...,pacat ca nu sunt fotografiile mai clare...

Dificultate

Medie

Timp

1h 25 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 75 g faina
  • 2 oua
  • 100 ml smantana
  • 1 praf de copt
  • Pentru unplutura:
  • 2 oua
  • 200 g creier de vita fiert
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 morcov fiert
  • 1 gogosar murat
  • 1 lg mustar
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de andreutza
Merluciu cu maioneza

Merluciu cu maioneza

Pui pestele spalat la fiert in apa sarata, inpreuna cu morcovii, curatati si spalati. Scoti pestele

1 vot    6 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste
Varza dulce cu smantana

Varza dulce cu smantana

Cureti varza de foile exterioare si o toci. O presari cu sare si o lasi 15 minute . Apoi o presezi

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecel cu smantana

Dovlecel cu smantana

Cureti dovleci de coaja si ii tai pe lung in felii de 1/2cm. Presari feliile cu sare si le lasi

0 voturi    0 comentarii
3h 10 min
Fripturi

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Cred ca e un deliciu

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciuperci pleurotus pane cu sos