autor:

andreutza

» » , , , , Aperitive, Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Rulada picanta

Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 februarie 2010

Ingrediente
Pentru aluat:, 75 g faina, 2 oua, 100 ml smantana, 1 praf de copt, Pentru unplutura:, 2 oua, 200 g creier de vita fiert, 2 fire ceapa verde, 1 morcov fiert, 1 gogosar murat, 1 lg mustar, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 25 min

1 vot

Mod de preparare

1)Amesteci gabenusele cu smantana, apoi cu galbenusurile batute spuma si cu faina cernuta cu praful de copt. Torni compozitia intr-o forma tapetata cu folie de copt. Dai la cuptor 10 minute.
2)Amesteci ouale batute, creierul fiert taiat bucatele, morcovul , gogosarul si ceapa taiate rondele sau cubulete, mustarul, sare si piper(macinat si boabe), dupa preferinta.
3)Intinzi unplutura pe blat rulezi si introduci din nou in cuptor, pentru inca 10 minute.
4)Tai rulada felii si o sevesti cat este calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada picanta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Crochete cu dovlecei

Crochete cu dovlecei

Curatam dovleceii de coaja si ii dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Luam cate putin din dovlecelul

4 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu branza de capra

Tarta cu branza de capra

-Se rade branza de capra prin razatoarea mica si se amesteca cu ouale,apoi se pune ceapa tocata marunut.Se

23 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 25 %
249.99 lei
187.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    Cred ca e un deliciu

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    Bun,bun,bun...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    Bun,bun,bun...,pacat ca nu sunt fotografiile mai clare...

Dificultate

Medie

Timp

1h 25 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 75 g faina
  • 2 oua
  • 100 ml smantana
  • 1 praf de copt
  • Pentru unplutura:
  • 2 oua
  • 200 g creier de vita fiert
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 morcov fiert
  • 1 gogosar murat
  • 1 lg mustar
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de andreutza
Merluciu cu maioneza

Merluciu cu maioneza

Pui pestele spalat la fiert in apa sarata, inpreuna cu morcovii, curatati si spalati. Scoti pestele

1 vot    6 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste
Varza dulce cu smantana

Varza dulce cu smantana

Cureti varza de foile exterioare si o toci. O presari cu sare si o lasi 15 minute . Apoi o presezi

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecel cu smantana

Dovlecel cu smantana

Cureti dovleci de coaja si ii tai pe lung in felii de 1/2cm. Presari feliile cu sare si le lasi

0 voturi    0 comentarii
3h 10 min
Fripturi

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Cred ca e un deliciu

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorbă de miel reţetă ardelenească Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

3 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez

Dovleceii se spala bine, se sterg si apoi se taie pe lung in cate 2 jumatati, indepartand capetele. Fiecare jumatate se scobeste cu

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Mancare de fasole verde