1)Amesteci gabenusele cu smantana, apoi cu galbenusurile batute spuma si cu faina cernuta cu praful de copt. Torni compozitia intr-o forma tapetata cu folie de copt. Dai la cuptor 10 minute.
2)Amesteci ouale batute, creierul fiert taiat bucatele, morcovul , gogosarul si ceapa taiate rondele sau cubulete, mustarul, sare si piper(macinat si boabe), dupa preferinta.
3)Intinzi unplutura pe blat rulezi si introduci din nou in cuptor, pentru inca 10 minute.
4)Tai rulada felii si o sevesti cat este calda.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii