Ouale se separa de galbenus, punem albusurile intr-un bol adaugam un praf de sare si le batem spuma. Peste albusuri adaugam hazarul treptat amestecand continu pana la topire completa a zaharului, separat omegenizam galbenusurile cu uleiul.
In abusurile batute bine se adauga galbenusurile, zaharul vanilinat si faina in ploaie, avand grija sa nu se lase compozitia (cu ajutorul unei spatule de lemn incorporam faina, amestecand de jos in sus)
Intre timp cuptorul trebuie incins. Ungem tava cu ulei o tapem cu faina sau folosim direct hartie pentru compt, punem compozitia in tava si se lasa la cuptor maxim 25 minute la foc potrivit.
Dupa coacere se scoate pe un prosop umed, se vor taia marginile, apoi se va umple cu gem sau dulceata sau crema de ciocolata sau dupa gustul si imaginatia fiecaruia cu ce doreste.
Daca vrem ca rulda sa fie mai atragatoare putem topi putina ciocolata si sa o turnm peste rulada la final.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii