Ingrediente
4 oua, 4 linguri zahar, 4 linguri faina, 4 linguri ulei, zahar vanilinat, un praf de sare
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
3 voturi
Mod de preparare
In abusurile batute bine se adauga galbenusurile, zaharul vanilinat si faina in ploaie, avand grija sa nu se lase compozitia (cu ajutorul unei spatule de lemn incorporam faina, amestecand de jos in sus)
Intre timp cuptorul trebuie incins. Ungem tava cu ulei o tapem cu faina sau folosim direct hartie pentru compt, punem compozitia in tava si se lasa la cuptor maxim 25 minute la foc potrivit.
Dupa coacere se scoate pe un prosop umed, se vor taia marginile, apoi se va umple cu gem sau dulceata sau crema de ciocolata sau dupa gustul si imaginatia fiecaruia cu ce doreste.
Daca vrem ca rulda sa fie mai atragatoare putem topi putina ciocolata si sa o turnm peste rulada la final.
Pofta buna!