Rulada rece

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 250 g nuci macinate;
  • - 375 g zahar pudra;
  • - 2 albusuri;
  • - 1 pachet mic de cacaua;
  • - 2 linguri de rom( esenta de rom);
  • - 125 g unt;
  • - 3 galbenusuri fierte;
  • - 2 plicuri de zahar vanilat

Mod de preparare

Foaia

Se bat albusurile spuma se amesteca cacaua cu 250 g de zahar pudra nuca macinata si romul .Pe o bucata de folie pentru ambalat se pudreaza cacacua se intinde compozitia descrisa mai sus .

Crema

Se freaca galbenusurile (care au fost pasate ) pana ce se omogenizeaza se adauga 125 g zahar pudra si untul se freaca compozitia pana creste se adauga vanilia.

Se adauga crema pe foaie apoi se ruleaza usor foaia cu tot cu celofan ingloband crema in interior . Se preseaza usor rulada si apoi se da la frigider.

Se consuma dupa 12 ore.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor