autor:

Sipoteanu Iuliana

» » Dulciuri diverse

Rulada rece

Autor: Sipoteanu Iuliana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sipoteanu Iuliana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iulie 2011

Ingrediente
- 250 g nuci macinate, - 375 g zahar pudra, - 2 albusuri, - 1 pachet mic de cacaua, - 2 linguri de rom( esenta de rom), - 125 g unt, - 3 galbenusuri fierte, - 2 plicuri de zahar vanilat

Dificultate: Medie Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Foaia
Se bat albusurile spuma se amesteca cacaua cu 250 g de zahar pudra nuca macinata si romul .Pe o bucata de folie pentru ambalat se pudreaza cacacua se intinde compozitia descrisa mai sus .
Crema
Se freaca galbenusurile (care au fost pasate ) pana ce se omogenizeaza se adauga 125 g zahar pudra si untul se freaca compozitia pana creste se adauga vanilia.
Se adauga crema pe foaie apoi se ruleaza usor foaia cu tot cu celofan ingloband crema in interior . Se preseaza usor rulada si apoi se da la frigider.
Se consuma dupa 12 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada rece" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rulada cu crema diplomat de cacao

Rulada cu crema diplomat de cacao

Rulada: Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul in ploaie,se pun galbenusurile,

10 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tarta cu piersici

Tarta cu piersici

Blatul: Se bat spuma albusurile cu zaharul, apoi se adauga pe rand galbenusurile, apoi uleiul si

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 250 g nuci macinate
  • - 375 g zahar pudra
  • - 2 albusuri
  • - 1 pachet mic de cacaua
  • - 2 linguri de rom( esenta de rom)
  • - 125 g unt
  • - 3 galbenusuri fierte
  • - 2 plicuri de zahar vanilat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Clatite cu nuci in chateau de vin alb