autor:

Sipoteanu Iuliana

» » Dulciuri diverse

Rulada rece

Autor: Sipoteanu Iuliana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sipoteanu Iuliana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iulie 2011

Ingrediente
- 250 g nuci macinate, - 375 g zahar pudra, - 2 albusuri, - 1 pachet mic de cacaua, - 2 linguri de rom( esenta de rom), - 125 g unt, - 3 galbenusuri fierte, - 2 plicuri de zahar vanilat

Dificultate: Medie Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Foaia
Se bat albusurile spuma se amesteca cacaua cu 250 g de zahar pudra nuca macinata si romul .Pe o bucata de folie pentru ambalat se pudreaza cacacua se intinde compozitia descrisa mai sus .
Crema
Se freaca galbenusurile (care au fost pasate ) pana ce se omogenizeaza se adauga 125 g zahar pudra si untul se freaca compozitia pana creste se adauga vanilia.
Se adauga crema pe foaie apoi se ruleaza usor foaia cu tot cu celofan ingloband crema in interior . Se preseaza usor rulada si apoi se da la frigider.
Se consuma dupa 12 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada rece" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
PRAJITURA CU CAISE

PRAJITURA CU CAISE

Pregatirea blatului. Etapa I: Lamaia se opareste si se usuca. Se razuie coaja. Fructul se taie in

13 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
TURTA DULCE

TURTA DULCE

2 oua intregi si 2 galbenusuri se freaca cu mierea si 100g zahar pana se fac spuma.Se adauga bicarbonatul

30 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 250 g nuci macinate
  • - 375 g zahar pudra
  • - 2 albusuri
  • - 1 pachet mic de cacaua
  • - 2 linguri de rom( esenta de rom)
  • - 125 g unt
  • - 3 galbenusuri fierte
  • - 2 plicuri de zahar vanilat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri ptr ceai Fursecuri ptr ceai

In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide ca ouale cu zaharul, uleiul, apa si coaja rasa, dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Biscuiti pentru Craciun