Foaia
Se bat albusurile spuma se amesteca cacaua cu 250 g de zahar pudra nuca macinata si romul .Pe o bucata de folie pentru ambalat se pudreaza cacacua se intinde compozitia descrisa mai sus .
Crema
Se freaca galbenusurile (care au fost pasate ) pana ce se omogenizeaza se adauga 125 g zahar pudra si untul se freaca compozitia pana creste se adauga vanilia.
Se adauga crema pe foaie apoi se ruleaza usor foaia cu tot cu celofan ingloband crema in interior . Se preseaza usor rulada si apoi se da la frigider.
Se consuma dupa 12 ore.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii