autor:

maria mihalache

» » Aperitive

Rulada sarata

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 mai 2010

Ingrediente
1 foaie foietaj, 150 g cascaval, 150sunca, 1/2 piept de pui facut la gratar, un ou, mac(sau alte seminte)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

18 voturi

Mod de preparare

Se intinde foaia de foietaj (se mai opresc cateva fasiute pentru a o \"lega\"),se rade cascavalul si se pune pe toata suprafata foietajului.Se taie sunca, se taie pieptul de pui si se \"arunca\" peste cascaval.Am rulat bine.Cu ajutorul \"resturilor\" de foietaj am \"legat\" rulada.

Se bate bine un ou si se unge rulada.Se presara cu mac si se da la cuptor pana cand se rumeneste.Se scoate din cuptor , se lasa sa se raceasca si se taie.

O bunatate...............Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada sarata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 29 %
239.99 lei
169.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 38 comentarii

  • Anca Constantinescu , 12 iulie 2015

    E scris clar ca pieptul de pui e facut la gratar.

  • Dumitru Prodan , 02 iulie 2015

    Presupun totus ca pieptul de pui nu se pune crud

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 august 2012

    Este un aperitiv excelent,am pus si cateva felii de ardei capia ,a fost super a disparut rapid de pe platou !

    • Czompa

      Czompa (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

      Super arata! Trebuie neaparat incercata! Felicitari, ai 5 stele de la mine!

    • maria mihalache , 14 iunie 2010

      Cum sa nu te primesc Laly.................mai ales ca vii cu bere pe caldura asta.Pup!

    • LALY

      LALY (Chef de cuisine) , 13 iunie 2010

      Ce buna trebuie sa fie Medi.Daca vin eu cu berea rece,ma primesti la o portie?

    • maria mihalache , 25 mai 2010

      O bucata pentru tine Lenutica si una pentru Constanta.Pup!

    • burdulea maria elena , 25 mai 2010

      Medi, m-am intors sa iau o bucata, arata tare bine.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

      Ce bine arata ,cred ca e o bunatate !

    • maria mihalache , 17 mai 2010

      Multumesc,Lenutica!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      Foarte bine ti-a iesit, Medi.

    • maria mihalache , 16 mai 2010

      Multumesc de vizita Cecilia!

    • maria mihalache , 16 mai 2010

      Uite ca nu m-am gandit la smantana,Sidy..........o idee tare buna.........pup si multumesc!

    • maria mihalache , 16 mai 2010

      Multumesc, multumesc tare mult Cami.

    • maria mihalache , 16 mai 2010

      Da,Eugen...............multumesc de vizita.

    • maria mihalache , 16 mai 2010

      Da, este tare gustoasa Alina.

    • maria mihalache , 16 mai 2010

      Multumesc,Ramona!

    • maria mihalache , 16 mai 2010

      Multumesc,Mihaela!

    • maria mihalache , 16 mai 2010

      Julya, testeaz-o cu incredere.............la incrediente poti pune ce iti place tie sau ce ai prin frigider.

    • maria mihalache , 16 mai 2010

      Multumesc,Valentina!

    • maria mihalache , 16 mai 2010

      Multumesc,Silvioara!

    • maria mihalache , 16 mai 2010

      Ma bucur ca iti place,Costy..........te mai astept.

    • maria mihalache , 16 mai 2010

      Multumesc,Lia si te mai astept.

    • maria mihalache , 16 mai 2010

      Ai perfecta dreptate,Constanta...............pup!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      Arata minunat ,f buna idee te felicit,uite m-ai facut sa inghit in sec.*****,am salvat .

    • alialexa2006 , 15 mai 2010

      foarte buna....

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 15 mai 2010

      Foarte buna!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 15 mai 2010

      Normal ca e o bunatate !!! Cui nu i-ar placea asa ceva si mai ales sa fie si calda scoasa din cuptor si cu o lingura de smanatana deasupra. Bravo Medi !!!

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 15 mai 2010

      O minunatie,aspectuoasa !5 stelute.

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 15 mai 2010

      Reteta retetei tale ?- o idee fascinanta pentru un amstec de ingredinte apetisant ?, nu ?

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 15 mai 2010

      Arata tare bine! Cred ca este la fel de gustoasa!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Arata super,si place tuturor!felicitari!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Foarte apetisanta!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Arata super bine...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Delicioasa.Si tare frumos prezentata.

    • COSTY HUNNY , 14 mai 2010

      o bunatate deja imi e pofta! salvez reteta si o sa o incerc si eu.bravo

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Rapid, gustos si aspectos. Felicitari !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Usor de facut si foarte buna.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

18 voturi

Ingrediente

  • 1 foaie foietaj
  • 150 g cascaval
  • 150sunca
  • 1/2 piept de pui facut la gratar
  • un ou
  • mac(sau alte seminte)

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

6 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

30 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

7 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

constanta proca (Chef de cuisine)

Este un aperitiv excelent,am pus si cateva felii de ardei capia ,a fost super a disparut rapid de pe platou !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Crenvurşti in aluat de foietaj