autor:

Sidy

» » Aperitive

Rulada Simona

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 septembrie 2005

Ingrediente
1 pachet margarina, 6 linguri pline cu faina, 1 l lapte, 6 oua, 3oo g cascaval, 200 g sunca, smintina, sare si piper.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

71 voturi

Mod de preparare

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca bine,bine pina se ingroasa.
Se ia de pe foc si se amesteca cu galbenusurile. Albusul se bate spuma si se adauga la compozitie .amestecind usor.
Se unge o tava si se tapeteaza cu faina,iar compozitia se coace pina se rumeneste putin. Se rastoarna apoi pe un servet umezit putin ,se ruleaza si se lasa sa se raceasca.
Cu cascavalul ras si cu sunca taiata feliute se umple foaia. Se unge rulada cu smintina si putin cascaval ras si se da la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada Simona" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata de vinete cu chimen

Salata de vinete cu chimen

Se coc vinetele, se curata de coaja, se lasa la scurs, dupa care se toaca . Curatam si taiem ceapa

6 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive
Drob din ficatei de pasare

Drob din ficatei de pasare

Am incercat anul acesta sa fac meniul pentru masa de Paste, asortat; din carne de manzat(roast-beef

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 06 mai 2009

    Cred ca e grozava.

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

71 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet margarina
  • 6 linguri pline cu faina
  • 1 l lapte
  • 6 oua
  • 3oo g cascaval
  • 200 g sunca
  • smintina
  • sare si piper.

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

233 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

28 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Gogosi a la Sidy

Gogosi a la Sidy

Drojdia cu 50 ml lapte si putin zahar, se lasa la dospit, 10 minute. Faina o pui intr-un lighenas

131 voturi    51 comentarii
2h
Prajituri
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Cred ca e grozava.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Ciuperci la cuptor cu menta si ananas
Cookie Settings