Rulada Simona

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Rulada Simona

Ingrediente

  • 1 pachet margarina
  • 6 linguri pline cu faina
  • 1 l lapte
  • 6 oua
  • 3oo g cascaval
  • 200 g sunca
  • smintina
  • sare si piper.

Mod de preparare

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca bine,bine pina se ingroasa.

Se ia de pe foc si se amesteca cu galbenusurile. Albusul se bate spuma si se adauga la compozitie .amestecind usor.

Se unge o tava si se tapeteaza cu faina,iar compozitia se coace pina se rumeneste putin. Se rastoarna apoi pe un servet umezit putin ,se ruleaza si se lasa sa se raceasca.

Cu cascavalul ras si cu sunca taiata feliute se umple foaia. Se unge rulada cu smintina si putin cascaval ras si se da la cuptor.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni