autor:

Sidy

» » Aperitive

Rulada Simona

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 septembrie 2005

Ingrediente
1 pachet margarina, 6 linguri pline cu faina, 1 l lapte, 6 oua, 3oo g cascaval, 200 g sunca, smintina, sare si piper.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

62 voturi

Mod de preparare

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca bine,bine pina se ingroasa.
Se ia de pe foc si se amesteca cu galbenusurile. Albusul se bate spuma si se adauga la compozitie .amestecind usor.
Se unge o tava si se tapeteaza cu faina,iar compozitia se coace pina se rumeneste putin. Se rastoarna apoi pe un servet umezit putin ,se ruleaza si se lasa sa se raceasca.
Cu cascavalul ras si cu sunca taiata feliute se umple foaia. Se unge rulada cu smintina si putin cascaval ras si se da la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada Simona" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Sufleu de dovlecel

Sufleu de dovlecel

Va place dovlecelul? Eu una il ador si incerc sa-l consum in fel si chip...mai ales ca acum este

1 vot    2 comentarii
30 min
Aperitive
Conopida saseasca la cuptor

Conopida saseasca la cuptor

1.Conopida se curata de frunze, se rupe in buchetele, se spala bine apoi se pune la fiert in apa

5 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 06 mai 2009

    Cred ca e grozava.

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

62 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet margarina
  • 6 linguri pline cu faina
  • 1 l lapte
  • 6 oua
  • 3oo g cascaval
  • 200 g sunca
  • smintina
  • sare si piper.

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

225 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Gogosi a la Sidy

Gogosi a la Sidy

Drojdia cu 50 ml lapte si putin zahar, se lasa la dospit, 10 minute. Faina o pui intr-un lighenas

124 voturi    51 comentarii
2h
Prajituri
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Cred ca e grozava.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Inele de dovlecei cu piept de pui si rosii