de lucru cu ulei apoi punem carnea o condimentam cu knorr sau,, secretul gustului \'\'piper dupa gust,un ou si un pahar de vin alb si mararul ,se amesteca bine ,apoi se intinde pe masa ca foaia unei placinte dar cu grosimea de doua degete si dam o forma patrata , punem peste carne cele doua clatite din omleta,acestea se ung cu mustar se adauga caperele ciupercile ouale intregi cascavalul ras cartofi tocati cub ,morcovi cuburi ,se ruleaza ca pe rulada.Se da la cuptorul bine incins 30 de minute.se serveste atit rece cit si calda cu cascaval ras deasupra si smintina .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii