autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rulada Stefania

Autor: Mitrofan Anamaria (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mitrofan Anamaria (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 aprilie 2011

Ingrediente
6 oua, 100g telemea de vaca sau oaie, 1 pachet de unt, 1 lingura a de chimen pisat, 1 legatur ceapa verde, sare, boia dulce

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Bata albusurile spuma.Freaca galbenusuriile cu un varf de cutit de sare si amestecale cu doua linguri cu branza de vaci si doua de telemea.Amesteca usor cu albusurile.Unge o tava dreptunghiulara cu unt,toarna compozitia in ea si niveleazo cu o lingura.Da la cuptor,la foc potrivit,zece minute.Intr-un castron amesteca branza de vaci cu telemeaua data pe razatoare sau sfaramata.Adauga untul,chimenul si ceapa verde tocata marunt si boia dulce.Amesteca sa se omogenizeze.Rastoarna omleta si intinde crema de branza peste ea.Ruleaza usor omleta,da-o la frigider 3-4 ore si apoi tai-o in felii late de grosimea unui deget sau bucati mari.Serveste cu smantana groasa sau cu un sos de iaurt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada Stefania" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Plăcintă cu brânză, mărar și ciuperci

Plăcintă cu brânză, mărar și ciuperci

Dezghețăm foile de plăcintă până ajunge la temperatura camerei. Curățăm, spălăm

13 voturi    8 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu brinza
Placinta cu spanac si branza de oaie

Placinta cu spanac si branza de oaie

Aluatul: Dizolvi drojdia intr-o cescuta de apa,o lingurita de zahar si o lingura de faina.Dupa

15 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 6 oua
  • 100g telemea de vaca sau oaie
  • 1 pachet de unt
  • 1 lingura a de chimen pisat
  • 1 legatur ceapa verde
  • sare
  • boia dulce

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Cartofi fierti cu branza