Bata albusurile spuma.Freaca galbenusuriile cu un varf de cutit de sare si amestecale cu doua linguri cu branza de vaci si doua de telemea.Amesteca usor cu albusurile.Unge o tava dreptunghiulara cu unt,toarna compozitia in ea si niveleazo cu o lingura.Da la cuptor,la foc potrivit,zece minute.Intr-un castron amesteca branza de vaci cu telemeaua data pe razatoare sau sfaramata.Adauga untul,chimenul si ceapa verde tocata marunt si boia dulce.Amesteca sa se omogenizeze.Rastoarna omleta si intinde crema de branza peste ea.Ruleaza usor omleta,da-o la frigider 3-4 ore si apoi tai-o in felii late de grosimea unui deget sau bucati mari.Serveste cu smantana groasa sau cu un sos de iaurt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii