Rulada Stefania

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 100g telemea de vaca sau oaie
  • 1 pachet de unt
  • 1 lingura a de chimen pisat
  • 1 legatur ceapa verde
  • sare
  • boia dulce

Mod de preparare

Bata albusurile spuma.Freaca galbenusuriile cu un varf de cutit de sare si amestecale cu doua linguri cu branza de vaci si doua de telemea.Amesteca usor cu albusurile.Unge o tava dreptunghiulara cu unt,toarna compozitia in ea si niveleazo cu o lingura.Da la cuptor,la foc potrivit,zece minute.Intr-un castron amesteca branza de vaci cu telemeaua data pe razatoare sau sfaramata.Adauga untul,chimenul si ceapa verde tocata marunt si boia dulce.Amesteca sa se omogenizeze.Rastoarna omleta si intinde crema de branza peste ea.Ruleaza usor omleta,da-o la frigider 3-4 ore si apoi tai-o in felii late de grosimea unui deget sau bucati mari.Serveste cu smantana groasa sau cu un sos de iaurt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Limonada cu capsuni, lime si menta. O bautura delicioasa si revigoranta

Limonada cu capsuni, lime si menta. O bautura delicioasa si revigoranta

Limonada cu capsuni, lime si menta - o bautura delicioasa si revigoranta perfecta pentru zilele calduroase. Descopera reteta...

Limonada cu capsuni, lime si menta. O bautura delicioasa si revigoranta
Supa rece de castraveti, iaurt si usturoi. Reteta bulgareasca de supa Tarator

Supa rece de castraveti, iaurt si usturoi. Reteta bulgareasca de supa Tarator

Supa rece de castraveti, iaurt si usturoi - reteta bulgareasca de supa Tarator. O reteta simpla si racoritoare, perfecta...

Supa rece de castraveti, iaurt si usturoi. Reteta bulgareasca de supa Tarator
Prajitura usoara cu caise si zmeura

Prajitura usoara cu caise si zmeura

Se mixeaza albusurile cu 150 gr zahar si 6 linguri de apa.

Prajitura usoara cu caise si zmeura
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise