Galbenusurile se freaca cu smantana, uleiul, praful de copt, sare si apoi se adauga ingredientul colorant (pasta de tomate sau spanacul),incorporandu-se usor.
Adaugam in amestec si faina si apoi albusurile batute spuma
Se pune in tava tapetata cu hartie de copt (dupa cum dorim sa arata la final rulada) in diagonala dungi din aluat de diferite culori.
Dupa ce s-a copt se scoate din tava pe o alta hartie de copt ,se ruleaza si se lasa sa se raceasca. Crema de branza se face din branza amestecata cu smantana, ardeii taiati marunt, ceapa verde taiata si ea marunt. Desfacem rulada din hartie, se intinde crema de branza si se ruleaza la loc, se lasa la rece cateva ore impachetata in folie alimentara.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii