Galbenusurile se freaca cu smantana, uleiul, praful de copt, sare si apoi se adauga ingredientul colorant (pasta de tomate sau spanacul),incorporandu-se usor.
Adaugam in amestec si faina si apoi albusurile batute spuma
Se pune in tava tapetata cu hartie de copt (dupa cum dorim sa arata la final rulada) in diagonala dungi din aluat de diferite culori.
Dupa ce s-a copt se scoate din tava pe o alta hartie de copt ,se ruleaza si se lasa sa se raceasca. Crema de branza se face din branza amestecata cu smantana, ardeii taiati marunt, ceapa verde taiata si ea marunt. Desfacem rulada din hartie, se intinde crema de branza si se ruleaza la loc, se lasa la rece cateva ore impachetata in folie alimentara.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii