autor:

cretu_veronica22

» » Aperitive

Rulada tricolora cu crema de branza

Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 aprilie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 aprilie 2014

Ingrediente
Blat galben:, , 2 oua,, , 2 linguri de ulei,, , 1 lingura smantana,, , 2 linguri faina,, , 1 lingurita praf de copt, , , , Blat verde:, , , , 2 oua,, , 2 linguri ulei,, , 1 lingura de smantana,, , 2 linguri de faina,, , 1 lingurita praf de copt,, , 2 linguri de spanac., , , , , , Blat portocaliu:, , 2 oua,, , 2 linguri ulei,, , 1 lingura smantana,, , 2 linguri de faina,, , 1 lingurita praf de copt,, , 1 lingura pasta de rosii (sau ardei), , , , Umplutura:, , 200 gr branza feta,, , 3 linguri de smantana,, , 1/2 ardei rosu,, , cateva frunze ceapa verde

Dificultate: Medie Timp: 2h 50 min

16 voturi

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca cu smantana, uleiul, praful de copt, sare si apoi se adauga ingredientul colorant (pasta de tomate sau spanacul),incorporandu-se usor.
Adaugam in amestec si faina si apoi albusurile batute spuma

Se pune in tava tapetata cu hartie de copt (dupa cum dorim sa arata la final rulada) in diagonala dungi din aluat de diferite culori.



Dupa ce s-a copt se scoate din tava pe o alta hartie de copt ,se ruleaza si se lasa sa se raceasca. Crema de branza se face din branza amestecata cu smantana, ardeii taiati marunt, ceapa verde taiata si ea marunt. Desfacem rulada din hartie, se intinde crema de branza si se ruleaza la loc, se lasa la rece cateva ore impachetata in folie alimentara.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada tricolora cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulada tricolora umpluta cu crema de branza

Rulada tricolora umpluta cu crema de branza

Foarte buna pentru o masa festiva la aperitiv, are tot ce ii trebuie: aroma de ardei, spanac si braza...si

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Branza feta la gratar

Branza feta la gratar

Asezam pe folia de aluminiu ulei de masline, busuioc, cimbru, ardei taiati subtirel, rosii felii,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 17 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Lorena , 29 aprilie 2016

    Cat timp se tine la cuptor?:)

  • Fara foto

    Lucia Gheorghe , 31 decembrie 2014

    minunat

  • Fara foto

    mariana atanasoaie , 29 iulie 2014

    A iesit super delicioasa. Multumesc.

    • Fara foto

      Szabo Ioana , 26 aprilie 2014

      Scuze derigoare ... nu a vazut in acel moment adaugarea albusurilor.

    • Fara foto

      Mariana Caldarea , 26 aprilie 2014

      scri f.f. clar ca se adauga faina si albusurile batute spuma

    • Fara foto

      Crețu Veronica , 16 aprilie 2014

      minunat

    • Fara foto

      Sorea Vali , 15 aprilie 2014

      Scuzati postarea , cu repetitie ....NEINTENTIONAT ...

    • Fara foto

      Sorea Vali , 15 aprilie 2014

      cred ca neintentionat , s-a omis adaugarea albuselor .

    • Fara foto

      Sorea Vali , 15 aprilie 2014

      minunat

    • Fara foto

      Sorea Vali , 15 aprilie 2014

      cred ca neintentionat , s-a omis adaugarea albuselor .

    • Fara foto

      Sorea Vali , 15 aprilie 2014

      cred ca neintentionat , s-a omis adaugarea albuselor .

    • Fara foto

      Rodica Damaschin , 15 aprilie 2014

      se vede clar in imagini la fiecare amestec ca sunt si albusurile....la textura ma refer...

    • Fara foto

      Marinca Maria , 14 aprilie 2014

      Pana la urma se pun sau nu albusurile???????????

    • Fara foto

      Neagu Cristina , 14 aprilie 2014

      f.aspectuos,ramine de facut si gustat

    • Fara foto

      Maria Aileni , 14 aprilie 2014

      ok!

    • Fara foto

      Niculina Postatny , 14 aprilie 2014

      Cu siguranta se pun si albusurile...merge excelent un pandispan fara zahar.

    • Fara foto

      Szabo Ioana , 14 aprilie 2014

      Si albusurile unde sunt ... nu era mai bine daca la ingrediente erau trecute doar galbenusuri atata timp cat albusul de la oua nu este folosit ?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h 50 min

16 voturi

Ingrediente

  • Blat galben:
  • 2 oua,
  • 2 linguri de ulei,
  • 1 lingura smantana,
  • 2 linguri faina,
  • 1 lingurita praf de copt
  • Blat verde:
  • 2 oua,
  • 2 linguri ulei,
  • 1 lingura de smantana,
  • 2 linguri de faina,
  • 1 lingurita praf de copt,
  • 2 linguri de spanac.
  • Blat portocaliu:
  • 2 oua,
  • 2 linguri ulei,
  • 1 lingura smantana,
  • 2 linguri de faina,
  • 1 lingurita praf de copt,
  • 1 lingura pasta de rosii (sau ardei)
  • Umplutura:
  • 200 gr branza feta,
  • 3 linguri de smantana,
  • 1/2 ardei rosu,
  • cateva frunze ceapa verde

Raporteaza reteta

Retete
de cretu_veronica22
Tort "PAIANJEN"

Tort "PAIANJEN"

Blat: Untul se pune intr-un vas pe foc si se topeste.Se lasa putin la racorit si apoi se amesteca

1 vot    1 comentariu
4h
Torturi
Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Albusurile se bat separat impreuna cu apa.Se adauga zaharul si batem pana cand acesta se topeste.Se

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort "Cosulet cu ghiocei"

Tort "Cosulet cu ghiocei"

Blat: Albusurile si apa se bat spuma .Adaugam zaharul si batem mai departe pana obtinem o spuma

13 voturi    3 comentarii
2h 50 min
Torturi

Lorena

Cat timp se tine la cuptor?:)

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Bulz ciobanesc