autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

Rulada umpluta cu carnati afumati

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 mai 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 mai 2006

Ingrediente
8 felii subtiri de carne de vita a 150g fiecare,, sare, piper proaspat macinat, , 4 lg. mustar dulce,, 2 carnati afumati a 100g._polonez sau bockwurst,, 4 castraveciori murati,, 30g. unt topit,, 150 ml. bere blonda,, 1/4l. zeama concentrata de legume(Knorr+apa),, 100g.smantana,, amidon sau faina pentru legat sosul

Dificultate: Medie Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

1.Se spala carnea cu apa rece, se usuca cu un prosop de bucatarie,se sareaza, se pipereaza si se unge pe una din parti cu mustar.
2.Se indeparteaza pielita de pe carnati, care se taie mai intai in doua( pe lat) si pe urma in 4( pe lung).
3.Castraveciorii se taie si ei in 4, tot pe lung.
4.Pe fiecare felie de carne unsa cu mustar se aseaza cate 2 fasii de carnati si 2 castraveciori, dupa care se ruleaza.Se fixeaza ruladele cu scobitori si se prajesc,pe rand,in untul incins, intorcandu-le pe toate partile.Se adauga berea si se lasa sa fiarba 5 min. la foc potrivit si pe urma zeama de legume si se lasa sa fiarba incet ,cu capac,45-50min.Se scot ruladele din sos si se tin la cald.Sosul se amesteca cu smantana si cu amidonul sau faina, se mai gusta de sare , piper si mustar si se serveste cu ruladele calde si garnitura de cartofi natur sau pireu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada umpluta cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu fulgi de porumb

Piept de pui cu fulgi de porumb

Se taie felii sau bastonaşe carnea. Se sărează şi se piperează. Se bat ouăle bine. Se zdrobesc

21 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Cuib de vasole verde cu piept de pui si legume,trase la tigaie

Cuib de vasole verde cu piept de pui si legume,trase la tigaie

1.Se trage fasolea verde la tigaie intr-o picatura de ulei de masline,timp de cca 10 min,la inceput

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 8 felii subtiri de carne de vita a 150g fiecare,
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 4 lg. mustar dulce,
  • 2 carnati afumati a 100g._polonez sau bockwurst,
  • 4 castraveciori murati,
  • 30g. unt topit,
  • 150 ml. bere blonda,
  • 1/4l. zeama concentrata de legume(Knorr+apa),
  • 100g.smantana,
  • amidon sau faina pentru legat sosul

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Piftie ( racitura) de porc