autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

Rulada umpluta cu carnati afumati

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 mai 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 mai 2006

Ingrediente
8 felii subtiri de carne de vita a 150g fiecare,, sare, piper proaspat macinat, , 4 lg. mustar dulce,, 2 carnati afumati a 100g._polonez sau bockwurst,, 4 castraveciori murati,, 30g. unt topit,, 150 ml. bere blonda,, 1/4l. zeama concentrata de legume(Knorr+apa),, 100g.smantana,, amidon sau faina pentru legat sosul

Dificultate: Medie Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

1.Se spala carnea cu apa rece, se usuca cu un prosop de bucatarie,se sareaza, se pipereaza si se unge pe una din parti cu mustar.
2.Se indeparteaza pielita de pe carnati, care se taie mai intai in doua( pe lat) si pe urma in 4( pe lung).
3.Castraveciorii se taie si ei in 4, tot pe lung.
4.Pe fiecare felie de carne unsa cu mustar se aseaza cate 2 fasii de carnati si 2 castraveciori, dupa care se ruleaza.Se fixeaza ruladele cu scobitori si se prajesc,pe rand,in untul incins, intorcandu-le pe toate partile.Se adauga berea si se lasa sa fiarba 5 min. la foc potrivit si pe urma zeama de legume si se lasa sa fiarba incet ,cu capac,45-50min.Se scot ruladele din sos si se tin la cald.Sosul se amesteca cu smantana si cu amidonul sau faina, se mai gusta de sare , piper si mustar si se serveste cu ruladele calde si garnitura de cartofi natur sau pireu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada umpluta cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 8 felii subtiri de carne de vita a 150g fiecare,
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 4 lg. mustar dulce,
  • 2 carnati afumati a 100g._polonez sau bockwurst,
  • 4 castraveciori murati,
  • 30g. unt topit,
  • 150 ml. bere blonda,
  • 1/4l. zeama concentrata de legume(Knorr+apa),
  • 100g.smantana,
  • amidon sau faina pentru legat sosul

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada de copane de pui