autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

Rulada umpluta cu carnati afumati

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 mai 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 mai 2006

Ingrediente
8 felii subtiri de carne de vita a 150g fiecare,, sare, piper proaspat macinat, , 4 lg. mustar dulce,, 2 carnati afumati a 100g._polonez sau bockwurst,, 4 castraveciori murati,, 30g. unt topit,, 150 ml. bere blonda,, 1/4l. zeama concentrata de legume(Knorr+apa),, 100g.smantana,, amidon sau faina pentru legat sosul

Dificultate: Medie Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

1.Se spala carnea cu apa rece, se usuca cu un prosop de bucatarie,se sareaza, se pipereaza si se unge pe una din parti cu mustar.
2.Se indeparteaza pielita de pe carnati, care se taie mai intai in doua( pe lat) si pe urma in 4( pe lung).
3.Castraveciorii se taie si ei in 4, tot pe lung.
4.Pe fiecare felie de carne unsa cu mustar se aseaza cate 2 fasii de carnati si 2 castraveciori, dupa care se ruleaza.Se fixeaza ruladele cu scobitori si se prajesc,pe rand,in untul incins, intorcandu-le pe toate partile.Se adauga berea si se lasa sa fiarba 5 min. la foc potrivit si pe urma zeama de legume si se lasa sa fiarba incet ,cu capac,45-50min.Se scot ruladele din sos si se tin la cald.Sosul se amesteca cu smantana si cu amidonul sau faina, se mai gusta de sare , piper si mustar si se serveste cu ruladele calde si garnitura de cartofi natur sau pireu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada umpluta cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu miere si portocale

Pui cu miere si portocale

1. Se spala puiul, se curata si se taie in bucati. Se condimenteaza bine, se unge cu miere si se

2 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Rasolul de porc cu varza calita

Rasolul de porc cu varza calita

Rasolul se impaneaza cu usturoi. Se condimenteaza cu sare, vegeta si piper dupa gust si se aseaza

1 vot    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 8 felii subtiri de carne de vita a 150g fiecare,
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 4 lg. mustar dulce,
  • 2 carnati afumati a 100g._polonez sau bockwurst,
  • 4 castraveciori murati,
  • 30g. unt topit,
  • 150 ml. bere blonda,
  • 1/4l. zeama concentrata de legume(Knorr+apa),
  • 100g.smantana,
  • amidon sau faina pentru legat sosul

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Chiftele cu oua de prepelite