autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Rulada umpluta cu carnati afumati

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 8 felii subtiri de carne de vita (a 150 g), sare, , piper proaspat macinat, , 4 linguri mustar dulce, , 2 carnati afumati a 100 g (polonez, bockwurst etc.), , 4 castraveciori murati, , 30 g unt topit, , 150 ml bere blonda, , 1/4 l zeama concentrata de legume (Knorr +apa), , 100 g smantana, , amidon sau faina pentru legat sosul (eventual).

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea cu apa rece, se zvanta cu un stergar, se sareaza, se pipereaza si se unge pe una din parti cu mustar. Se indeparteaza pielita de pe carnati, care se taie mai intai in doua (pe lat) si pe urma in 4 (pe lung). Castraveciorii se taie si ei in patru (tot pe lung). Pe fiecare felie de carne unsa cu mustar se aseaza cate doua fasii de carnati si 2 de castraveciori, dupa care se ruleaza. Se fixeaza ruladele cu scobitori si se prajesc, pe rand, in untul incins, intorcandu-le pe toate partile. Se adauga berea si se lasa sa fiarba 5 minute la foc potrivit si pe urma zeama de legume si se lasa sa fiarba incet, cu capac, 45-50 de minute. Se scot ruladele din sos si se tin la cald. Sosul se amesteca cu smantana si - eventual - cu amidonul sau faina, se mai gusta o data de sare, piper si mustar si se serveste cu ruladele calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada umpluta cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Costita pe pat de varza dulce in vas roman

Costita pe pat de varza dulce in vas roman

Costita portionata, o spalam si o lasam intr-o strecuratoare. Varza o dam pe razatoare sau o taiem

7 voturi    6 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui în piept de porc

Piept de pui în piept de porc

Pieptul de pui se taie fâşii,se sărează ,se piperează.Se adaugă pasta de ardei,uleiul,coriandrul

10 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 8 felii subtiri de carne de vita (a 150 g)
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 4 linguri mustar dulce
  • 2 carnati afumati a 100 g (polonez
  • bockwurst etc.)
  • 4 castraveciori murati
  • 30 g unt topit
  • 150 ml bere blonda
  • 1/4 l zeama concentrata de legume (Knorr +apa)
  • 100 g smantana
  • amidon sau faina pentru legat sosul (eventual).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Gulyas de vita la Multicooker