Rulada umpluta cu carnati afumati

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 8 felii subtiri de carne de vita (a 150 g), sare,
  • piper proaspat macinat,
  • 4 linguri mustar dulce,
  • 2 carnati afumati a 100 g (polonez, bockwurst etc.),
  • 4 castraveciori murati,
  • 30 g unt topit,
  • 150 ml bere blonda,
  • 1/4 l zeama concentrata de legume (Knorr +apa),
  • 100 g smantana,
  • amidon sau faina pentru legat sosul (eventual).

Mod de preparare

Se spala carnea cu apa rece, se zvanta cu un stergar, se sareaza, se pipereaza si se unge pe una din parti cu mustar. Se indeparteaza pielita de pe carnati, care se taie mai intai in doua (pe lat) si pe urma in 4 (pe lung). Castraveciorii se taie si ei in patru (tot pe lung). Pe fiecare felie de carne unsa cu mustar se aseaza cate doua fasii de carnati si 2 de castraveciori, dupa care se ruleaza. Se fixeaza ruladele cu scobitori si se prajesc, pe rand, in untul incins, intorcandu-le pe toate partile. Se adauga berea si se lasa sa fiarba 5 minute la foc potrivit si pe urma zeama de legume si se lasa sa fiarba incet, cu capac, 45-50 de minute. Se scot ruladele din sos si se tin la cald. Sosul se amesteca cu smantana si - eventual - cu amidonul sau faina, se mai gusta o data de sare, piper si mustar si se serveste cu ruladele calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise