Se spala carnea cu apa rece, se zvanta cu un stergar, se sareaza, se pipereaza si se unge pe una din parti cu mustar. Se indeparteaza pielita de pe carnati, care se taie mai intai in doua (pe lat) si pe urma in 4 (pe lung). Castraveciorii se taie si ei in patru (tot pe lung). Pe fiecare felie de carne unsa cu mustar se aseaza cate doua fasii de carnati si 2 de castraveciori, dupa care se ruleaza. Se fixeaza ruladele cu scobitori si se prajesc, pe rand, in untul incins, intorcandu-le pe toate partile. Se adauga berea si se lasa sa fiarba 5 minute la foc potrivit si pe urma zeama de legume si se lasa sa fiarba incet, cu capac, 45-50 de minute. Se scot ruladele din sos si se tin la cald. Sosul se amesteca cu smantana si - eventual - cu amidonul sau faina, se mai gusta o data de sare, piper si mustar si se serveste cu ruladele calde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii