autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Rulada umpluta cu carnati afumati

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 8 felii subtiri de carne de vita (a 150 g), sare, , piper proaspat macinat, , 4 linguri mustar dulce, , 2 carnati afumati a 100 g (polonez, bockwurst etc.), , 4 castraveciori murati, , 30 g unt topit, , 150 ml bere blonda, , 1/4 l zeama concentrata de legume (Knorr +apa), , 100 g smantana, , amidon sau faina pentru legat sosul (eventual).

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea cu apa rece, se zvanta cu un stergar, se sareaza, se pipereaza si se unge pe una din parti cu mustar. Se indeparteaza pielita de pe carnati, care se taie mai intai in doua (pe lat) si pe urma in 4 (pe lung). Castraveciorii se taie si ei in patru (tot pe lung). Pe fiecare felie de carne unsa cu mustar se aseaza cate doua fasii de carnati si 2 de castraveciori, dupa care se ruleaza. Se fixeaza ruladele cu scobitori si se prajesc, pe rand, in untul incins, intorcandu-le pe toate partile. Se adauga berea si se lasa sa fiarba 5 minute la foc potrivit si pe urma zeama de legume si se lasa sa fiarba incet, cu capac, 45-50 de minute. Se scot ruladele din sos si se tin la cald. Sosul se amesteca cu smantana si - eventual - cu amidonul sau faina, se mai gusta o data de sare, piper si mustar si se serveste cu ruladele calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada umpluta cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti

Ardei umpluti

Se spala bine ardeii si se scot cotoarele cu seminte.Cotoarele se pastreaza avand rol de \"capac\".Carnea

8 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Sarmale

Sarmale

Carnea se amesteca cu orezul fiert, oua, ceapa data pe razatoare, sare si piper. Frunza de varza

117 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 8 felii subtiri de carne de vita (a 150 g)
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 4 linguri mustar dulce
  • 2 carnati afumati a 100 g (polonez
  • bockwurst etc.)
  • 4 castraveciori murati
  • 30 g unt topit
  • 150 ml bere blonda
  • 1/4 l zeama concentrata de legume (Knorr +apa)
  • 100 g smantana
  • amidon sau faina pentru legat sosul (eventual).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare