autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Rulada umpluta cu carnati afumati

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 8 felii subtiri de carne de vita (a 150 g), sare, , piper proaspat macinat, , 4 linguri mustar dulce, , 2 carnati afumati a 100 g (polonez, bockwurst etc.), , 4 castraveciori murati, , 30 g unt topit, , 150 ml bere blonda, , 1/4 l zeama concentrata de legume (Knorr +apa), , 100 g smantana, , amidon sau faina pentru legat sosul (eventual).

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea cu apa rece, se zvanta cu un stergar, se sareaza, se pipereaza si se unge pe una din parti cu mustar. Se indeparteaza pielita de pe carnati, care se taie mai intai in doua (pe lat) si pe urma in 4 (pe lung). Castraveciorii se taie si ei in patru (tot pe lung). Pe fiecare felie de carne unsa cu mustar se aseaza cate doua fasii de carnati si 2 de castraveciori, dupa care se ruleaza. Se fixeaza ruladele cu scobitori si se prajesc, pe rand, in untul incins, intorcandu-le pe toate partile. Se adauga berea si se lasa sa fiarba 5 minute la foc potrivit si pe urma zeama de legume si se lasa sa fiarba incet, cu capac, 45-50 de minute. Se scot ruladele din sos si se tin la cald. Sosul se amesteca cu smantana si - eventual - cu amidonul sau faina, se mai gusta o data de sare, piper si mustar si se serveste cu ruladele calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada umpluta cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada cu ciuperci

Rulada cu ciuperci

Ciupercile se oparesc, se scurg si se amesteca cu carnea si cu celelalte ingrediente. Se pregateste

3 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Vol au vent cu pui

Vol au vent cu pui

Se dezgheata aluatul si se taie cerculete cu diametrul de 9 cm. In mijlocul cercului de 9 cm se

3 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 8 felii subtiri de carne de vita (a 150 g)
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 4 linguri mustar dulce
  • 2 carnati afumati a 100 g (polonez
  • bockwurst etc.)
  • 4 castraveciori murati
  • 30 g unt topit
  • 150 ml bere blonda
  • 1/4 l zeama concentrata de legume (Knorr +apa)
  • 100 g smantana
  • amidon sau faina pentru legat sosul (eventual).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pilaf de orez cu pulpe de pui